Premier League: Πιθανό να πάει για τέλη Ιουνίου...

Premier League: Πιθανό να πάει για τέλη Ιουνίου...

bet365

Από τις 12 Ιουνίου στις 19 κι από εκεί ίσως στις 26 του μηνός! Η επανέναρξη της Premier League είναι ακόμα στον «αέρα» όσον αφορά την ημερομηνία που θα γίνει ξανά σέντρα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο...
Ουνιόν - Μπάγερν Μ.: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το Project Restart ακόμα διαμορφώνεται, ωστόσο, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία λαμβάνονται υπόψιν αυτή τη στιγμή από τις ομάδες και την διοργανώτρια αρχή.

Τη Δευτέρα θα αποφασιστεί ομόφωνα πως από την Τρίτη θα μπορούν να διεξαχθούν προπονήσεις με γκρουπ παικτών 3-4 ατόμων.

Έπειτα από μια εβδομάδα θα αυξηθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να συμμετέχουν μαζί σε ένα πρόγραμμα, ωστόσο, οι ομαδικές προπονήσεις δεν μπορούν να γίνουν πριν από την 1η Ιουνίου.

Αυτή η ημερομηνία είναι ο λόγος που προπονητές και φυσιοθεραπευτές αρχίζουν και αναφέρουν ότι δεν γίνεται οι παίκτες να είναι απόλυτα έτοιμοι στις 12, ίσως ούτε και στις 19 του μηνός.

Ο Στιβ Μπρους της Νιούκαστλ είναι ένας εξ αυτών που ξεκαθάρισε ότι χρειάζονται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προετοιμασίας και ομαδικών προπονήσεων κι έτσι υπάρχει σενάριο που πάει την επανέναρξη της Premier League στις 26 Ιουνίου, προκειμένου άπαντες να είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται και φυσικά ν' αποφευχθούν τραυματισμοί, όπως παρατηρήθηκε στην Bundesliga...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα