Κορονοϊός: Premier έτοιμη για επιστροφή, στα γήπεδα των ομάδων τα ματς!

Κορονοϊός: Premier έτοιμη για επιστροφή, στα γήπεδα των ομάδων τα ματς!

bet365

Οι αγώνες της Premier αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά στα γήπεδα των ομάδων, κι έτσι οι Αγγλοι ετοιμάζονται για επιστροφή στη δράση!
Σούπερ Τζάκποτ*: Επικά έπαθλα* σε κορυφαία φρουτάκια. |21+ * Ισχύουν οροι και προϋποθέσεις.

Kαμία από τις 20 ομάδες της Premier δεν αντιμετώπισε θετικά το να παίξει όλους τους αγώνες μακριά από τη φυσική τoυς έδρα, έστω και χωρίς κόσμο στα γήπεδα. Ηταν ένα μεγάλο εμπόδιο, το οποίο όμως ξεπεράστηκε! Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, ομάδες, αστυνομία και Κυβέρνηση συμφώνησαν σε όλα και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά στα γήπεδα των συλλόγων! Οπως τονίζεται, η αστυνομία δεν έχει πρόβλημα, αρκεί να πληρούνται ορισμένα κριτήρια ασφαλείας.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Premier πρότεινε αρχικά να ολοκληρώσει τη σεζόν σε οκτώ ουδέτερες έδρες, ήταν οι φόβοι για την παρουσία οπαδών έξω από τα γήπεδα. Ωστόσο, οι σύλλογοι παρείχαν όλες τις διαβεβαιώσεις στις αρχές, ότι δεν θα υπάρξει κανένα φαινόμενο που θα βάλει σε κίνδυνο τα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης. Οι σύλλογοι είναι πρόθυμοι να διαθέσουν χρήματα για τη μεγαλύτερη προστασία, κάτι φυσικά που ικανοποίησε τόσο την αστυνομία όσο και το Υπουργείο Αθλητισμού.

«Μετά από μια θετική συνάντηση μεταξύ της αστυνομίας, της κυβέρνησης και ανθρώπων του ποδοσφαίρου χθες το βράδυ, θα διερευνήσουμε από κοινού μια σειρά επιλογών για να βρούμε την ιδανικότερη λύση, η οποία ελαχιστοποιεί τους κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια, ενω δεν θα δημιουργεί περιττή πίεση στις δημόσιες υπηρεσίες. Ετσι, θα διευκολυνθεί η επανεκκίνηση της σεζόν, για να στηρίξει τα οικονομικά και ηθικά οφέλη που σχετίζονται με το άθλημα» είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED