Κορονοϊός - Premier League: Εδωσε το «οκ» η Κυβέρνηση για επιστροφή!

Κορονοϊός - Premier League: Εδωσε το «οκ» η Κυβέρνηση για επιστροφή!

bet365

Η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορούν να διεξαχθούν αθλήματα κι έτσι το ποδόσφαιρο και η Premier League μπαίνει στις ράγες για την επανέναρξή της!

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Μάιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Βάσει της ανακοίνωσης από την Κυβέρνηση, το μεσημέρι της Δευτέρας, θα πρέπει όλοι οι αρμόδιοι φορείς πολιτισμού και αθλητισμού να είναι έτοιμοι έτσι ώστε αν όλα κυλήσουν ομαλά, από την 1η Ιουνίου να μπορούν να διεξαχθούν δραστηριότητες, οι οποίες θα μπορούν να καλυφθούν και τηλεοπτικά για τον κόσμο. Φυσικά, δεν γίνεται καν λόγος για παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Το γενικότερο συμπέρασμα είναι πως το πλάνο της Premier League για σέντρα στις 12 Ιουνίου βαίνει καλώς και είναι πλέον πολύ πιθανό, αν δεν «στραβώσει» κάτι πάρα πολύ, σε έναν μήνα από τώρα να κυλήσει ξανά η μπάλα στα αγγλικά γήπεδα, όποια κι αν είναι αυτά τελικά ώστε να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος και να στεφθεί Πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ.

Η κυβέρνηση δημοσίευσε ένα πρωτόκολλο οδηγιών 50 σελίδων που περιγράφει λεπτομερώς πώς η Αγγλία θα αρχίσει να χαλαρώνει τα μέτρα...

Ειδικότερα, μετά την 1η Ιουνίου «Θα επιτρέπεται η πραγματοποίηση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων πίσω από κλειστές πόρτες, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο κοινωνικής επαφής μεγάλης κλίμακας».

Το πρωτόκολλο αναφέρει ότι το άνοιγμα των χώρων που προσελκύουν πλήθος κόσμου, όπως αθλητικοί χώροι, «μπορεί να είναι γεμάτο αργότερα, ανάλογα με τη μείωση του αριθμού των κρουσμάτων».

Οι σύλλογοι της Premier League αναμένεται να συναντηθούν άμεσα για να συνεχίσουν τις συζητήσεις για το Project Restart. Θυμίζουμε, πως η Premier είχε τεθεί σε αναστολή από τις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και συνολικά θα διεξαχθούν 92 αγώνες!

Εκτός ποδοσφαίρου, δεν θα διεξαχθεί κρίκετ στην Αγγλία και την Ουαλία έως την 1η Ιουλίου τουλάχιστον, μετά από απόφαση του Συμβουλίου. Οι βρετανικές ιπποδρομίες θα ξαναρχίσουν πίσω από κλειστές πόρτες αργότερα αυτόν τον μήνα, ενώ το Rugby στοχεύει στην επανέναρξη στις αρχές Ιουλίου, ενώ απομένουν εννέα αγωνιστικές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα