Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δίνει 23 εκατ. ευρώ για τον Ρόντον, καθ' υπόδειξη του Γκιγκς (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δίνει 23 εκατ. ευρώ για τον Ρόντον, καθ' υπόδειξη του Γκιγκς (vid)

bet365

Ο Ράιαν Γκιγκς συμβούλευσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινηθεί για να αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό της Σουόνσι, Τζο Ρόντον, τον οποίο όμως «γλυκοκοιτάζει» και η Σίτι.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει εναγωνίως για κεντρικό αμυντικό, «έσκασε» πιο δυνατά το όνομα του Τζο Ρόντον. Ο 23χρονος Ουαλός στόπερ της Σουόνσι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην Championship και στους Κόκκινους Διαβόλους τον πρότεινε ο θρύλος της ομάδας και νυν ομοσπονδιακός προπονητής της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση ύψους είκοσι εκατομμυρίων λιρών (περί τα 23 εκατομμύρια ευρώ) για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως απασχολεί και την Μάντσεστερ Σίτι.

Πέρυσι, ο Γκιγκς πρότεινε στην Γιουνάιτεντ έναν άλλο πολλά υποσχόμενο Ουαλό, τον Ντάνιελ Τζέιμς, ο οποίος τα πήγαινε αρκετά καλά στην πρώτη του σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ», μέχρι την διακοπή.

Στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, η Γιουνάιτεντ έχει Χάρι Μαγκουάιρ, Ερίκ Μπαϊλί, Βίκτορ Λίντελοφ, Άξελ Τουανζέμπε και Φιλ Τζόουνς, αλλά ψάχνει μια πιο αξιόπιστη λύση για τις θέσεις των αναπληρωματικών, με προοπτική όμως για την ενδεκάδα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα