Σάντσο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αναβάλλεται η μεταγραφή για το 2021

Gazzetta team
Σάντσο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αναβάλλεται η μεταγραφή για το 2021

bet365

Αποσύρεται προς το παρόν από την διεκδίκηση του Τζέιντον Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει το καλοκαίρι του 2021.

Οι συνέπειες από την κρίση του κορονοϊού δεν αφήνουν τελικά ανεπηρέστη την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τις μεγάλες βλέψεις που διατηρούσε αρχικά.

Αφού ο Εντ Γούντγουορντ δήλωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι δεν θα υπάρξουν αγορές των 100 εκατ. στο επόμενο παζάρι και έβαλε φρένο στην υπόθεση του Χάρι Κέιν, η «Mirror» αναφέρει σε δημοσίευμα ότι ματαιώνεται και η μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το κόστος του Άγγλου που ξεπερνά επίσης τα 100 εκατ. ευρώ αποδεικνύεται υπέρογκο για τα δεδομένα της εποχής στους Κόκκινους Διαβόλους και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μέσου, η Γιουνάιτεντ θα αναβάλλει τις διαδικασίες απόκτησης του για το καλοκαίρι του 2021.

Φυσικά, αυτό προϋποθέτει ότι στο μεσοδιάστημα δεν θα βρεθεί άλλος υποψήφιος μνηστήρας να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Βεστφαλών και να κάνει δικό του τον 19χρονο ανερχόμενο σταρ, τερματίζοντας αυτόματα τα όνειρα της ομάδας του Σόλσκιερ να τον εντάξει στο δυναμικό της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα