Κορονοϊός - Premier League: Δωρεάν από το YouTube τα ματς με την επανέναρξη

Gazzetta team
Κορονοϊός - Premier League: Δωρεάν από το YouTube τα ματς με την επανέναρξη

bet365

Οι υπεύθυνοι της Premier League έχουν αποφασίσει να εντάξουν το YouTube στους παρόχους που θα μεταδόσουν δωρεάν τα ματς μετά την επανέναρξη.

Το καλύτερο νέο σε όσους δεν διαθέτουν συνδρομητική τηλεόραση παγκοσμίως φέρνει η Premier League, η οποία σκοπεύει να προβάλλει τους αγώνες της μέσω YouTube.

Οι ιθύνοντες της Λίγκας έχουν καταρτίσει πλάνο μεταδόσεων των 92 εναπομείναντων παιχνιδιών από τρεις παρόχους, ανάμεσα τους το BT Sport, το Sky Sports και η διάσημη πλατφόρμα βίντεο της Google, μέσω της οποίας θα μπορούν να βλέπουν δωρεάν τους αγώνες οι φίλαθλοι.

Σημειώνεαι ότι το εν λόγω σχέδιο προβλέπει ορισμένους μόνο αγώνες ανά αγωνιστική από την ελεύθερη πλατφόρμα, που σημαίνει ότι ενδεχομένως τα μεγάλα παιχνίδια να διατίθενται μόνο από τις συνδρομητικές υπηρεσίες.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

PREMIER LEAGUE NEWS FEED