Ανρί: «Ο Φαν Νίστελροϊ είχε εμμονή μαζί μου, όχι εγώ»

Gazzetta team
Ανρί: «Ο Φαν Νίστελροϊ είχε εμμονή μαζί μου, όχι εγώ»

bet365

Η εμμονή του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να ξεπεράσει τον Τιερί Ανρί στη μάχη του πρώτου σκόρερ της Premier League δεν απασχολούσε τον Γάλλο στράικερ της Άρσεναλ, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Οι κόντρες τους στα χρόνια που κυριαρχούσαν στην Premier League επισκίαζαν πολλές φορές τις ίδιες αναμετρήσεις. Από το αν θα νικήσει η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συχνά το ενδιαφέρον στρεφόταν στο πόσα γκολ θα σκοράρει ο Τιερί Ανρί ή ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Ο Ολλανδός, μάλιστα, όπως αποκάλυψαν πρόσφατα συμπαίκτες του από τους Κόκκινους Διαβόλους, εστίαζε υπερβολικά στην μάχη για τον πρώτο σκόρερ της Premier League, σε σημείο που να μην απολάμβανε το ίδιο μία νίκη της Γιουνάιτεντ αν δεν σκόραρε ο ίδιος.

Έτσι, ήταν η σειρά του Τιερί Ανρί να εκφέρει άποψη για την μεταξύ τους «μονομαχία» και ερωτώμενος σε συνέντευξη στο Instagram με την Puma για το αν έτρεφε κι εκείνος εμμονή για τον ατομικό τίτλο, ο «Τιτί» ήταν ξεκάθαρος.

«Έγινε θέμα ανάμεσα σε μένα και εκείνον επειδή τότε ήταν πάντα ή εγώ ή αυτός για το Χρυσό Παπούτσι. Αλλά δεν ξέρω αν θυμάστε πως εγώ έδινα τα πέναλτι στους συμπαίκτες μου. Όταν ο Έντου έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στην Άρσεναλ και εγώ πάλευα με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, του είχα δώσει το πέναλτι. Αν κοιτάξετε πάλι τον αριθμό των ασίστ που έδινα στα ματς και κάποιες φορές μάλιστα ενώ βρισκόμουν μόνος μου μπροστά στην εστία και προτιμούσα την πάσα, θα καταλάβετε την απάντηση στο ποιος είχε εμμονή. Δεν θα είχα όλες αυτές τις ασίστ αν το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το Χρυσό Παπούτσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα