Σάιμον Φράνσις για Premier League: «Η καρδιά μου λέει όχι στο ποδόσφαιρο»!

Σάιμον Φράνσις για Premier League: «Η καρδιά μου λέει όχι στο ποδόσφαιρο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Σάιμον Φράνσις για Premier League: «Η καρδιά μου λέει όχι στο ποδόσφαιρο»!

bet365

Είναι από τους ελάχιστους που εξέφρασαν τόσο ανοιχτά την ανησυχία τους για τη συνέχιση της φετινής σεζόν στην Premier League. Ο αρχηγός της Μπόρνμουθ, Σάιμον Φράνσις, έδειξε πως σκέφτεται συνεχώς το ρίσκο που εμπεριέχει αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού...

Ο Γουίλιαν της Τσέλσι ήταν εκείνος που είχε αναρωτηθεί τι θα γίνει αν κολλήσει τον ιο από κάποιον αντίπαλό του λόγω της επαφής τους και μετά εκείνος επιστρέψει στο σπίτι του και κολλήσει τα μέλη της οικογένειάς του...

Τώρα, ο αρχηγός της Μπόρνμουθ, Σάιμον Φράνσις, εκφράζει ανοιχτά τους φόβους και τις ανησυχίες του για τη συνέχιση της φετινής σεζόν εν μέσω πανδημίας, δηλώνοντας στους Times:

«Το μυαλό είναι εκείνο που λέει το "ναι" γιατί κι εγώ ως φίλαθλος θα ήθελα πολύ να ξαναδώ μπάλα και το ποδόσφαιρο να επιστρέψει από τη στιγμή που αποτελεί λόγο για την ψυχική ευφορία όλων μας.

Από την άλλη, όμως, η καρδιά μου επαναλαμβάνει ότι η ζωή και η υγεία πρέπει να μπαίνει πάνω από τη μπάλα ή τα χρήματα. Αντιλαμβάνομαι πόσο καλό θα κάνει στον κόσμο να μπορέσει να ξαναδεί ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν αναιρεί το πολύ μεγάλο ρίσκο που υπάρχει για εμάς τους ποδοσφαιριστές...».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα