Κορονοϊός: Ο Μουρίνιο στηρίζει την Ε.Ε. για εμβόλιο κατά του Covid-19

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Μουρίνιο στηρίζει την Ε.Ε. για εμβόλιο κατά του Covid-19

bet365

Αρωγός στον καθοριστικό στόχο της παρασκευής εμβολίου κατά του Covid-19 στέκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, στο πλευρό της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιχειρεί να συγκεντρώσει το ποσό των 7,5 δισ ευρώ.

Οι δύσκολοι καιροί που έχει επιφέρει ο κορονοϊός στην Ευρώπη έχουν βγάλει στην επιφάνεια τις κοινωνικές ευαισθησίες του Ζοσέ Μουρίνιο. Αφού βοήθησε εθελοντικά την κοινότητα στο Λονδίνο μεταφέροντας τρόφιμα, έγινε σύμμαχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον πιο σημαντικό σκοπό: στην παρασκευή του εμβολίου κατά του Covid-19.

Η πλευρά της Ε.Ε. έχει αναλάβει το εγχείρημα της συγκέντρωσης των 7,5 δισ ευρώ για να υλοποιήσει τον στόχο της και ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ στέκεται αρωγός στην προσπάθεια, επικοινωνόντας το μήνυμά του στο παρακάτω βίντεο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Ο αγώνας εναντίον του κορονοϊού είναι σαν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου: απαιτείται ομαδική εργασία. Ο κορονοϊός είναι ο χειρότερος αντίπαλος που έχουμε σήμερα και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Υποστηρίζουμε τις ευρωπαϊκές προσπάθειες ανάπτυξης εμβολίων και θεραπείας κατά του ιού».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED