Κορονοϊός: Οι παίκτες της Άρσεναλ αρχίζουν ξανά ατομικές προπονήσεις

Κορονοϊός: Οι παίκτες της Άρσεναλ αρχίζουν ξανά ατομικές προπονήσεις

Gazzetta team
Κορονοϊός: Οι παίκτες της Άρσεναλ αρχίζουν ξανά ατομικές προπονήσεις

bet365

Η ατομική εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ μεταφέρεται στο χορτάρι μετά από ενάμιση μήνα, με τους Κανονιέρηδες να ανακοινώνουν την μερική επιστροφή στις προπονήσεις και το κέντρο της ομάδας.

Ένα βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα κάνει η Άρσεναλ από την ερχόμενη εβδομάδα, ανακοινώνοντας την επιστροφή των παικτών στη βάση της.

Το προπονητικό κέντρο του «London Colney» ανοίγει ξανά τις πόρτες του και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και οι συμπαίκτες του θα πατήσουν ξανά χορτάρι μετά από ενάμιση μήνα εγκλεισμού λόγω της κρίσης του Covid-19 στην Αγγλία.

Η επιστροφή στις προπονήσεις θα είναι μερική, καθώς ακόμη δεν θα πραγματοποιούνται προγράμματα ανά ομάδες ή ζευγάρια και θα τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας με έμφαση στο social distancing. Ταυτόχρονα, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, οι παίκτες θα πηγαίνουν μόνοι τους, θα χρησιμοποιούν ελεύθερα τις εγκαταστάσεις για την εκγύμνασή τους και θα γυρίζουν στο σπίτι τους.

Παρ’ όλα αυτά, γίνεται η αρχή έστω κι από πρώιμο στάδιο, σε σχέση και με την Bundesliga, για να βρουν ξανά οι παίκτες αγωνιστικό ρυθμό, ενόψει και της ενδεχόμενης επανέναρξης της Premier League στα τέλη Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα