Παπασταθόπουλος: «Θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα» (vid)

Παπασταθόπουλος: «Θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα» (vid)

Gazzetta team
Παπασταθόπουλος: «Θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Ο διεθνής αμυντικός της Αρσεναλ αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ και πώς βιώνει την καραντίνα στην Αγγλία

Για την παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα με την Αρσεναλ, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Cosmote TV. «Ήταν μία πρόκληση γιατί ήθελα να αγωνιστώ στο, κατά πολλούς, καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Μου την έδωσε αυτήν την ευκαιρία η Άρσεναλ. Μπορώ να πω ότι περνάω πάρα πολύ καλά, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος», είπε μεταξύ άλλων ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε. «Εμείς έχουμε καιρό που βρισκόμαστε σε καραντίνα. Είμαστε 45 μέρες, κυρίως μετά από το κρούσμα του προπονητή μας. Από τη μία είναι καλό, γιατί δεν εκτεθήκαμε πολύ. Έχουμε κάνει το σπίτι μας ένα μικρό γυμναστήριο. Όσο μπορούμε τώρα, βγαίνουμε και έξω για να κάνουμε κάποια κομμάτια τρεξίματος. Γενικά, η μέρα περνάει βαρετά, αλλά έχουμε κοντά την οικογένεια. Ίσως κάτι καλό που θα βγει απ’ αυτό, θα είναι ότι θα μάθουμε καλύτερα τα παιδιά μας εμείς οι ποδοσφαιριστές».

Ακόμη σχολίασε πως βιώνει την κατάσταση. «Σε μένα δεν έδωσε κάτι μεγαλύτερο σε φόβο. Το είχα πάρει σοβαρά από την αρχή γιατί έβλεπα την κατάσταση στην Ιταλία κυρίως. Ακολουθούσε και η Ισπανία Προστατευόμουν εγώ και η οικογένειά μου, ιδιαίτερα μετά το πρώτο κρούσμα που είχαμε, του προπονητή μας». Για το μέλλον της Πρέμιερ Λιγκ ανέφερε ότι «δεν έχουμε κάποια εικόνα. Λένε ότι θα ξεκινήσουμε σιγά-σιγά τις προπονήσεις, αλλά ακριβής ημερομηνία δεν υπάρχει. Όλα είναι στον αέρα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ θα θέλαμε να τελειώσουν τα πρωταθλήματά μας και να επανέλθουμε στην κανονικότητα». Για την Εθνική είπε πως δεν κρύφτηκε ποτέ και όλα όσα κάνει έχουν σκοπό να λειτουργήσουν θετικά στις ομάδες που αγωνίζεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα