Το επεισόδιο του Ντιουφ με τον Τζέραρντ και οι χυδαίες βρισιές μεταξύ τους (vid)

Το επεισόδιο του Ντιουφ με τον Τζέραρντ και οι χυδαίες βρισιές μεταξύ τους (vid)

Κώστας Τόπας
Το επεισόδιο του Ντιουφ με τον Τζέραρντ και οι χυδαίες βρισιές μεταξύ τους (vid)

bet365

Ενα απίστευτο περιστατικό μεταξύ των Στίβεν Τζέραρντ και Ελ Χατζί Ντιούφ, αποκάλυψε ο Φλοράν Σιναμά-Πονγκόλ, σε live συνέντευξή του στο Instagram.

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, Φλοράν Σιναμά-Πονγκόλ, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες ενός «εκρηκτικού» επεισοδίου μεταξύ του Ελ Χατζί Ντιούφ και του πρώην αρχηγού των «Reds», Στίβεν Τζέραρντ.

Τα αγγλικά του Ντιουφ, ήταν φτωχά και έτσι «αναγκάστηκε» να πιάσει τον προπονητή, Ζεράρ Ουγιέ και να μεταβιβάσει αυτός τις βρισιές του προς τον Τζέραρντ. Ολα αυτά έγιναν σε φιλικό παιχνίδι της Λίβερπουλ. Ο Σενεγαλέζος φορ δεν ήταν και το... καλύτερο παιδί καθώς επανειλημμένες φορές στο παρελθόν; είχε τιμωρηθεί με αρκετά πρόστιμα για κακή συμπεριφορά.

Μάλιστα ο Ντιουφ έχει εκφράσει τη γνώμη του με τον χειρότερο τρόπο, για τον Τζέραρντ αρκετές φορές. «Όταν βρέθηκα στη Λίβερπουλ, μου είπαν πως υπάρχουν παίκτες που δεν μπορώ να αγγίξω. Όταν πήγα εκεί, του έδειξα πως δεν ήταν απολύτως τίποτα! Τον ρώτησα για ποια μεγάλη διοργάνωση, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή Μουντιάλ, θα τον θυμάται ο κόσμος. Τον σέβομαι σαν παίκτη, ήταν μεγάλος, αλλά όχι σαν άνθρωπο. Του το έχω πει. Φοβόταν να με κοιτάξει στα μάτια και να μου μιλήσει. Όταν πήγα στη Λίβερπουλ, δεν του ζήτησα τη φανέλα του. Αυτός ζήτησε τη δική μου από την εθνική Σενεγάλης».

Οσον αφορά για το επεισόδιο μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών, ο Φλοράν Σιναμά-Πονγκόλ αποκάλυψε:

«Ήταν το ημίχρονο ενός φιλικού και τσακώθηκαν ο Ντιούφ με τον Τζέραρντ. Οι δυο τους μισιούνταν! Ήταν τόσο έντονο που είχα τρομάξει. Ήμουν τότε 18 ετών και σκεφτόμουν φαντάζεσαι να είναι όλοι οι παίκτες έτσι σε αυτό το επίπεδο; Ο Τζέραρντ μπήκε στο ημίχρονο έξαλλος στα αποδυτήρια φωνάζοντας "πρέπει να δίνεται πάσες". Ο Ντιούφ δεν ανέχτηκε τους υψηλούς τόνους του συμπαίκτη του και αντέδρασε έντονα. Τα αγγλικά του ήταν χάλια, βέβαια. Ο Τζέραρντ τον φώναξε και του είπε "Ε, μ@@@@α". Ο Ντιούφ δεν μπορούσε να απαντήσει στα αγγλικά και τότε έπιασε τον προπονητή Ζεράρ Ουγιέ και του είπε "Πες στον Τζέραρντ πως θα του γ@@@@@ω τη μάνα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 35χρονος πλέον Σιναμά-Πονγκόλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα