Κλοπ: «Μετά την κρίση θα είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Κλοπ: «Μετά την κρίση θα είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Μετά την κρίση θα είμαστε ακόμα καλύτεροι»

bet365

Το τελευταίο της παιχνίδι ήταν κόντρα στην Ατλέτικο για τους «16» του Champions League και ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως μετά την διακοπή, εξαιτίας του κορονοϊού, οι ποδοσφαιριστές του θα επιστρέψουν καλύτεροι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι «κόκκινοι» περιμένουν πως και πως την επανέναρξη του πρωταθλήματος ώστε να στεφθούν επιτέλους πρωταθλητές Αγγλίας.

Μιλώντας στους Ντέιβ Τζόουνς και Τζέιμι Κάραχερ στο Sky Sports Football Show, ο Κλοπ χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές του ως «Mentality Monsters» και τόνισε ότι θα επιστρέψουν πιο δυνατοί από ποτέ, μετά την πανδημία.

Η Λίβερπουλ έχει ισορροπήσει το ρεκόρ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες της Premier League, έχοντας 18 αυτή τη σεζόν, ενώ έχει καταγράψει τις περισσότερες νίκες εντός έδρας/ Είναι επίσης στην πορεία για να σπάσει το υψηλότερο σύνολο βαθμών στην ιστορία της Premier League.

«Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας αλλά αν θα είμαστε επιτυχημένοι εξαρτάται και από το τι θα κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε αλλά προς το παρόν δεν έχω ιδέα τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Η ομάδα δεν είναι ολοκληρωμένη. Υπάρχει αρκετό περιθώριο βελτίωσης, υπάρχει «νέο αίμα» στην ομάδα και μπορούμε να ανακατέψουμε τα πράγματα για να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπορούμε να το βελτιώσουμε την ομάδα. Η ζωή είναι μια διαρκής πρόκληση και ειδικά αυτή τη στιγμή καθώς δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά μία τέτοια πρόκληση όπως αυτή τώρα.

Οι παίκτες μου είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν τα πάντα και να προσπαθήσουν ξανά και ξανά.

Σε αυτή τη σεζόν, είμαστε στα τέλη Απριλίου αλλά ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει ξανά. Οταν θα μπορούμε να παίξουμε ξανά, δεν θα τα παρατήσουμε.

Τη στιγμή που θα μας επιτραπεί να επικεντρωθούμε ξανά στο ποδόσφαιρο, θα το κάνουμε αυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα