Premier League: Το ESPN άφησε εκτός all-time ενδεκάδας Ανρί και Τζέραρντ

Gazzetta team
Premier League: Το ESPN άφησε εκτός all-time ενδεκάδας Ανρί και Τζέραρντ

bet365

Το αμερικανικό δίκτυο του ESPN διαμόρφωσε την δική του κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών στην Premier League, αλλά άφησε εκτός τον Τιερί Ανρί και δεν είχε ούτε καν στον πάγκο τον Στίβεν Τζέραρντ.

Η λίστα υποψηφίων για μια all-time ενδεκάδα στην ιστορία της Premier League περιέχει δεκάδες ονόματα. Παίκτες θρύλοι που ταυτίστηκαν με μια ομάδα, που άφησαν ισοδύναμα το σημάδι τους από διαφορετικά κλαμπ, που έμειναν στη συνείδηση μέσα από κορυφαίες πορείες.

Μόνο εύκολη, λοιπόν, διαδικασία δεν είναι και το ESPN το τόλμησε, αφήνοντας, όμως, εύλογα ερωτηματικά, αφού οι απόψεις ποικίλλουν.

Συγκεκριμένα, οι πιο σοβαρές ενστάσεις έχουν να κάνουν με την παράλειψη του Στίβεν Τζέραρντ από τη μεσαία γραμμή, στην οποία προτιμήθηκαν οι Φρανκ Λάμπαρντ, Ρόι Κιν και Πατρίκ Βιεϊρά. Ανάλογα ονόματα σίγουρα σε ποιότητα, αλλά σε επίπεδο παρακαταθήκης και θητείας στο πρωτάθλημα, ο Γάλλος μέσος της Άρσεναλ την εποχή των «Invincibles» υπολείπεται του κάπτεν της Λίβερπουλ.

Το πιο εξωφρενικό, όμως, ήταν ότι δεν τέθηκε καν στην οκτάδα των αναπληρωματικών, σε μια μάλλον άστοχη επιλογή των ανθρώπων του αθλητικού Μέσου.

Εξίσου απογοητευτική παράλειψη αυτή του Τιερί Ανρί, ο οποίος έμεινε στον πάγκο και έναντι αυτού πήρε φανέλα βασικού ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μαζί με τους Σέρχιο Αγουέρο και Άλαν Σίρερ.

Από κει και πέρα, για τη θέση του τερματοφύλακα επιλέχθηκε όχι άδικα ο Πίτερ Σμάιχελ, η αμυντική τετράδα απαρτίζεται από τους Γκάρι Νέβιλ, Ρίο Φέρντιναντ, Τζον Τέρι και Άσλεϊ Κόουλ.

Στον πάγκο βρέθηκαν οι Τσεχ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κομπανί, Σκόουλς, Μπέκαμ, Αζάρ, Ανρί, ενώ προπονητής επιλέχθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές και κρίνετε αναλόγως:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα