Premier League: Πλάνο για να κλείσει η σεζόν σε διάστημα 40 ημερών!

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Πλάνο για να κλείσει η σεζόν σε διάστημα 40 ημερών!

bet365

Ένα από τα φορμάτ που φέρονται να εξέτασαν οι εκπρόσωποι των 20 συλλόγων της Premier League στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής φαίνεται πως ήταν η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν σε χρονικό διάστημα 40 ημερών κατά τις οποίες θα διεξαχθούν και τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια των 9 αγωνιστικών που υπολείπονται για το φινάλε.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Times, το πρωί του Σαββάτου αναφέρουν πως όντως παρουσιάστηκε στα κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος ένα σχέδιο ώστε να συζητηθεί στην προσπάθεια διαμόρφωσης του τρόπου με τον οποίο θα καταφέρει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος να ολοκληρωθεί στο γήπεδο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το συγκεκριμένο σχέδιο εμπεριείχε τρόπο διεξαγωγής όλων των αναμετρήσεων που απομένουν για το φινάλε, μέσα σε χρονικό διάσημα 40 ημερών, ώστε να μη βγει εκτός χρονοδιαγράμματος και η επόμενη σεζόν και να καταφέρει το νέο πρωτάθλημα να κάνει σέντρα το αργότερο μέσα στον Σεπτέμβρη.

Υπενθυμίζεται πως το lockdown στην Μεγάλη Βρετανία έχει επεκταθεί μέχρι και τις 7 Μαΐου και υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως οι ποδοσφαιρικές ομάδες θ' αρχίσουν ξανά προπονήσεις από τις 18/5...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα