Τα σόου του Ανρί και τα τέσσερα γκολ κόντρα στη Λιντς (vid)

Τα σόου του Ανρί και τα τέσσερα γκολ κόντρα στη Λιντς (vid)

Κώστας Τόπας
Τα σόου του Ανρί και τα τέσσερα γκολ κόντρα στη Λιντς (vid)

bet365

Τέτοια ημέρα το 2004, ο Τιερί Ανρί έγραφε την δική του ιστορία με τη φανέλα της Αρσεναλ στον αγώνα με τη Λιντς για την Premier League.

Σε εκείνη την αναμέτρηση ο επιθετικός-θρύλος των «κανονιέρηδων» είχε σκοράρει τέσσερα τέρματα. Αυτή ήταν η πρώτη και η μοναδική φορά που πέτυχε κάτι τέτοιο σε έναν αγώνα της Premier League, ο Γάλλος στράικερ.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς, καθώς στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Μπέργκαμπ έβγαλε για τον Πιρές κι αυτός με δυνατό σουτ άνοιξε λογαριασμό για την ομάδα του.

Από εκεί και μετά, άρχισε το σόου του Τιερί Ανρί. Στο 27' με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0 και στο 33' ευστόχησε από την άσπρη βούλα, για το 3-0.

Ο Γάλλος δεν σταμάτησε εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50', δέχθηκε την μπάλα από τον Μπέργκαμπ έφτασε κοντά στην αντίπαλη εστία και χωρίς να δυσκολευτεί ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Λίγο αργότερα, ο Ανρί μετά από ένα εκπληκτικό σπριντ προσπέρασε τους αντιπάλους του και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για τέταρτη φορά στο ματς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα