Προχωρημένες επαφές Άσλεϊ με Σαουδάραβες για την πώληση της Νιουκάστλ

Προχωρημένες επαφές Άσλεϊ με Σαουδάραβες για την πώληση της Νιουκάστλ

Gazzetta team
Προχωρημένες επαφές Άσλεϊ με Σαουδάραβες για την πώληση της Νιουκάστλ

bet365

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πώληση της Νιουκάστλ σε fund της Σαουδικής Αραβίας, με τον Μάικ Άσλεϊ και την εκπρόσωπο του κονσόρτιουμ, Αμάντα Στέιβλι, να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση από τη Νιουκάστλ βρίσκεται ο Μάικ Άσλεϊ, μετά από 13 χρόνια στην ιδιοκτησία του συλλόγου.

Από το πρωί της Τρίτης αποκαλύφθηκαν τα πρώτα έγγραφα μεταβίβασης του κλαμπ που δείχνουν ότι ο ισχυρός άνδρας των Μάγκπαϊζ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με το δημόσιο επενδυτικό fund της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο προτίθεται να καλύψει την εξαγορά για περίπου 400 εκατ. ευρώ.

Η πλευρά των Σαουδαράβων κατέχει το 80% από το κονσόρτιουμ υποψήφιων επενδυτών, στο οποίο συμμετέχει και η οικογένεια Reuben, με την εκπρόσωπο του, Αμάντα Στέιβλι, να ηγείται των συζητήσεων. Η ίδια μάλιστα είχε μπει μπροστά σε ανάλογη κίνηση το 2017, αλλά ο Άσλεϊ της είχε δείξει ευγενικά «πόρτα».

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η συμφωνία αφορά άμεση πληρωμή 225 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα 175 να αποπληρωθούν σε βάθος 5 χρόνων.

Έτσι, οι Καρακάξες φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να περάσουν σε νέα χέρια και οι φίλαθλοι να αποχαιρετήσουν μια και καλή τον αμφιλεγόμενο παράγοντα μετά το 2007. Και, μάλιστα σε μια περίοδο που υπό την κρίση του κορονοϊού αρκετοί σύλλογοι ακόμα και της Premier League θα αντιμετωπίσουν «στενότητα» στην καλύτερη των περιπτώσεων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα