Ντε Μπρόινε: «Δεν θέλω να ξέρω πόσο κοστίζει ο Σάντσο»

Gazzetta team
Ντε Μπρόινε: «Δεν θέλω να ξέρω πόσο κοστίζει ο Σάντσο»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον Τζέιντον Σάντσο, μίλησε ο έμπειρος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τον Αγγλο εξτρέμ να μετακομίζει το καλοκαίρι στο Νησί. Ωστόσο, η ομάδα που τελικά θα τον εντάξει στο δυναμικό της δεν έχει ανακοινωθεί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτηση του και μένει να δούμε ποια ομάδα θα κερδίζει αυτή τη μάχη.

Ο Κέβι Ντε Μπρόινε από την πλευρά του αποθέωσε τον Σάντσο λέγοντας χαρακτηριστικά πως η χρηματική του αξία έχει ανέβει κατακόρυφα. Ο Βέλγος μέσος πρόλαβε σε λίγες προπονήσεις τον νεαρό εξτρέμ στην Μάντσεστερ Σίτι, λίγο πριν αποχωρήσει για την Ντόρτμουντ.

«Είναι τρελός παίκτης. Πρόλαβα να κάνω μόνο μερικές προπονήσεις μαζί του εδώ στην Μάντσεστερ Σίτι και μετά έφυγε. Απίστευτο. Ηταν όμως για το καλό του. Τώρα αν θες να τον πάρεις πρέπει να πληρώσεις ακριβά και δεν θέλω να ξέρω την τιμή του».

Ο Σάντσο έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 14 φορές, δίνοντας και 15 ασίστ στο πρωτάθλημα, πριν αναβληθεί εξαιτίας του κορονοϊού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα