Ποντένσε για Ολυμπιακό: «Για πάντα στη ζωή μου»

Ποντένσε για Ολυμπιακό: «Για πάντα στη ζωή μου»

Gazzetta team
Ποντένσε για Ολυμπιακό: «Για πάντα στη ζωή μου»

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έδειξε ότι δεν ξεχνά τα όσα έζησε στον Ολυμπιακό.

Μπορεί πλέον να αγωνίζεται στη Γουλβς, αλλά ο Ντάνιελ Ποντένσε πέρασε όμορφες στιγμές στον Ολυμπιακό και δέθηκε με την ομάδα.

Ο Πορτογάλος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και έδειξε την αγάπη του στους Πειραιώτες: «Ήταν μια απίστευτη σύμπτωση να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό. Στην πραγματικότητα, δεν πιστεύω στις συμπτώσεις... Θα έλεγα ότι ήταν η μοίρα. Παίζοντας εναντίον των πρώην συμπαικτών μου στο γήπεδο, στο οποίο όλοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά, αλλά ήταν άδειο, ήταν πολύ περίεργο. Ανυπομονούσα να δω πώς θα με υποδεχθούν οι φίλαθλοι... Με αγαπούσαν, αλλά είναι φίλαθλοι που ξέρουν πολύ καλά πώς να δυσκολεύουν τον κάθε αντίπαλο!

Μου λείπει να παίζω βασικός. Στον Ολυμπιακό αγωνιζόμουν για να πάρω το πρωτάθλημα και να προκριθώ στο Champions League, αλλά οι μεγαλύτεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι δεν βλέπουν την Ελλάδα, αν και εκεί υπάρχει καλή ποιότητα. Φυσικά και πανηγύρισα τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ. Με όλες τις νίκες του Ολυμπιακού αισθάνομαι ενθουσιασμένος! Είναι μία ομάδα, την οποία θα κουβαλάω για πάντα στη ζωή μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα