Καντέ: Γιορτάζει και όλη η Γαλλία τραγουδάει το σύνθημά του! (vid)

Καντέ: Γιορτάζει και όλη η Γαλλία τραγουδάει το σύνθημά του! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Καντέ: Γιορτάζει και όλη η Γαλλία τραγουδάει το σύνθημά του! (vid)

bet365

Ο Ενγκολό Καντέ, το πιο χαμογελαστό και καλοσυνάτο παιδί στο παγκόσμιο ποδόσφαρο κλείνει τα 29 του χρόνια και όλη η Γαλλία θα τραγουδάει σήμερα για χάρη του το σύνθημα που έγινε... must μετά την επιτυχία στο Μουντιάλ του 2018!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο νυν χαφ της Τσέλσι, ο άνθρωπος που κατέκτησε δυο διαδοχικές φορές την Premier League με δυο διαφορετικές ομάδες το 2016 και το 2017, ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχουν πει ότι «το μοναδικό που δεν έχει κάνει είναι να βγάλει σέντρα και να τρέξει στην περιοχή να πάρει πάλι τη μπάλα», κλείνει τα 29 του χρόνια, όντας γεννημένος την 29η Μαρτίου του 1991.

Το χαμογελαστό παιδί είχε γίνει σύνθημα στα χείλη όλων των Γάλλων στο πάρτι για την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2018, εκείνος ήταν τόσο ντροπαλός που καλά – καλά δεν ζητούσε καν να πάρει το τρόπαιο στα χέρια του, όμως, άξιζε πέρα ως πέρα την αποθέωση.

Το σύνθημα, για όσους δεν το θυμούνται, έλεγε: «Ενγκολό Καντέ, είναι κοντούλης, είναι γλυκούλης, είναι ο μοναδικός που σταμάτησε τον Μέσι αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας... κλέφτης».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα