«Επαφές της Γιουνάιτεντ με Λεμάρ»

Gazzetta team
«Επαφές της Γιουνάιτεντ με Λεμάρ»

bet365

Την περίπτωση του Τόμας Λεμάρ φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει επαφές για την μεταγραφή του από την Ατλέτικο σύμφωνα με το ESPN.

Με το βλέμμα στη λήξη του συναγερμού που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωρά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει καλοκαιριού και φέρεται να έχει στο στόχαστρο της τον Τόμας Λεμάρ.

Σύμφωνα με το «ESPN», οι ιθύνοντες των Κόκκινων Διαβόλων έχουν αρχίσει επαφές με την πλευρά του Γάλλου μέσου της Ατλέτικο, με σκοπό να τον πείσουν να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Σε αυτή την επιδίωξη δύσκολα θα τεθούν εμπόδιο οι Κολτσονέρος, από τη στιγμή που ο 25χρονος δεν έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα τον παραχωρήσουν… κοψοχρονιά, καθώς απομένουν τρία χρόνια στο συμβόλαιο του κι έτσι η Γιουνάιτεντ επιχειρεί πρώτα να τα βρει με τον παίκτη και μετά να διαπραγματευτεί με τους Μαδριλένους για να ολοκληρωθεί το deal.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα