ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γουίλιαν: «Θα βοηθήσω την Τσέλσι και χωρίς συμβόλαιο αν χρειαστεί»

Γουίλιαν: «Θα βοηθήσω την Τσέλσι και χωρίς συμβόλαιο αν χρειαστεί»

Γουίλιαν: «Θα βοηθήσω την Τσέλσι και χωρίς συμβόλαιο αν χρειαστεί»

Ο Γουίλιαν έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Τσέλσι σε περίπτωση που το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί μετά το πέρας της 30ης Ιουνίου, ακόμα κι αν τότε πρόκειται να λήξει το συμβόλαιό του στους Μπλε.    

Πιστός στον σύλλογο που καταξιώθηκε δείχνει ο Γουίλιαν, ο οποίος παρά την δεδομένη αποχώρηση του από την Τσέλσι το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, θα υπηρετήσει τους Μπλε μέχρι τέλους, ακόμη κι αν το συμβόλαιό του έχει τελειώσει.

Η κρίση του κορονοϊού έβαλε σε κίνδυνο το ομαλό τέλος της σεζόν, με τις πιθανότητες για επέκταση μέχρι τα μέσα Ιουλίου να αυξάνονται, κάτι που θα μπλέξει την κατάσταση με όλους τους παίκτες της Premier League που τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε ότι θα βοηθήσει τους Μπλε αν του ζητηθεί να «βάλει πλάτη» και να μείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σε τέτοιο ενδεχόμενο.

«Αν έπρεπε να παίξω σε αυτές τις ημερομηνίες και σ’ αυτούς τους μήνες, δεν θα είχα πρόβλημα να τελειώσω το πρωτάθλημα και να δείξω ότι είμαι πιστός στην ομάδα, όπως έδειχνε πάντα εκείνη σε μένα. Ανεξάρτητα από ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, αλλά χωρίς αμφιβολία, θα είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω το καλύτερο στην ομάδα, με ή χωρίς συμβόλαιο», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου χαφ σε μέσο της πατρίδας του.