ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αντιπρόεδρος Γουέστ Χαμ: «Η φετινή σεζόν πρέπει να ακυρωθεί»

Αντιπρόεδρος Γουέστ Χαμ: «Η φετινή σεζόν πρέπει να ακυρωθεί»

Αντιπρόεδρος Γουέστ Χαμ: «Η φετινή σεζόν πρέπει να ακυρωθεί»

Με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι, τόνισε πως το φετινό πρωτάθλημα της Premier League αν δεν ολοκληρωθεί θα πρέπει να ακυρωθεί.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 

Μέχρι τις 4 Απριλίου δεν πρόκειται να διεξαχθεί καμία αναμέτρηση της Premier League, εξαιτίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, την Πέμπτη (19/03) θα πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο από την διοργανώτρια αρχή προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον της Premier League.

Αρκετές ομάδες θεωρούν πως είναι προτιμότερο να εξετασθεί το ενδεχόμενο οριστικού τέλους του πρωταθλήματος και να αρχίσουν να σκέφτονται τη νέα σεζόν.

Μία από αυτές είναι και η Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του συλλόγου, Κάρεν Μπράντι, η οποία τόνισε παράλληλα πως θα πρέπει η φετινή χρονιά να ακυρωθεί.

«Η ακύρωση του πρωταθλήματος ήταν ανέκαθεν πιθανή. Όλα τα πρωταθλήματα θα πρέπει να ακυρωθούν διότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούν να παίξουν για να τελειώσουν τη σεζόν. Η Πρέμιερ Λιγκ πιστεύει ότι μετά από τρεις εβδομάδες θα είναι σε θέση να ξεκινήσει ξανά στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι απλά ένα… όνειρο. Εάν όμως το πρωτάθλημα δεν μπορεί να τελειώσει; Θεωρώ δίκαιο να ακυρωθεί όλη η σεζόν».