Η κατρακύλα της Τότεναμ δεν έχει τελειωμό

Η κατρακύλα της Τότεναμ δεν έχει τελειωμό

Gazzetta team
Η κατρακύλα της Τότεναμ δεν έχει τελειωμό

bet365

Είναι αλήθεια πως μετά την απομάκρυνση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, τον Νοέμβριο, ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους της ομάδας.

Ο Αργεντινός προπονητής έκατσε στον πάγκο της σε 513 παιχνίδια. Κατάφερε να την οδηγήσει σε 236 νίκες. Το όνομα του έγινε σύνθημα στα χείλη των οπάδων των «σπιρουνιών». Η διοίκηση όμως αποφάσισε την απομάκρυνση του 48χρονου κόουτς τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου. Ηθελε να φέρει έναν νέο... αέρα στα αποδυτήρια.

Ετσι αποφάσισε στις 20 Νοεμβρίου να προσλάβει τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος απείχε μέχρι τότε από την προπονητική.

Ηταν χωρίς δουλειά από τον Δεκέμβριο του 2018 όταν είχε απολυθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνήθως όταν ένας νέος προπονητής αναλαμβάνει τα ηνία ενός συλλόγου στα μέσα της χρονιάς, τα πράγματα ειδικά τις πρώτες ημέρες πηγαίνουν προς το καλύτερο και όχι προς το χειρότερο.

Ωστόσο, στην Τότεναμ δεν συνέβη κάτι ανάλογο. Ο Πορτογάλος συμπλήρωσε έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη και πλέον βρίσκεται εκτός στόχων από αρχές Μάρτη.

Οι οπαδοί των «πετεινών» δεν έχουν πεισθεί από τον Μουρίνιο. Θεωρούν πως η «μπογιά» του έχει περάσει και πως δεν μπορεί να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας το προσεχές διάστημα.

Βέβαια, να μην ξεχνάμε πως η Τότεναμ έχει χάσει με τραυματισμούς δύο από τους πιο πρωτοκλασάτους παίκτες του ρόστερ. Τον Κέιν και τον Σον, οι οποίοι έκαναν πράγματα και θαύματα στην επίθεση.

Η διοίκηση είναι απογοητευμένη από την πορεία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, από τη Λειψία.

Ομως κατανοούν το γεγονός πως ο Μουρίνιο ήρθε τέλη Νοέμβρη και βρήκε μία ομάδα έτοιμη. Ετσι, περιμένουν το καλοκαίρι για το re-build της Τότεναμ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα