Τσέλσι – Εβερτον 4-0: Φανταστική... (vid)

Τσέλσι – Εβερτον 4-0: Φανταστική... (vid)

bet365

Η Τσέλσι δεν επηρεάστηκε από τις έξι βασικές απουσίες, έπαιξε μπαλάρα, διέλυσε 4-0 την Εβερτον, με αστέρι του Γκίλμουρ να λάμπει και τον Λάμπαρντ να “ταπεινώνει” τον πρώην δάσκαλό του, Αντσελότι.

Χωρίς Κόβατσιτς, Αμπραχαμ, Ζορζίνιο, Χάντσον-Οντόι, Καντέ και Πούλισιτς. Κι όμως η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ δεν επηρεάζεται από τίποτα. Οπως δεν έχει επηρεαστεί από την απαγόρευση μεταγραφών. Κάθε φορά ξεπετάγεται ένας ακόμα πιτσιρικάς, για να κάνει τη διαφορά. Οπως συνέβη τώρα με τον Μπίλι Γκίλμουρ, ο οποίος στην πρώτη εμφάνιση στην Premier League, ενορχήστρωσε το εκπληκτικό 4-0 των Μπλε επί της Εβερτον, δείχνοντας ότι ένα νέο αστέρι γεννήθηκε.

Ο άλλος πιτσιρικάς, ο πιο γνωστός Μάουντ, ολοκλήρωσε έναν εξαιρετικό συνδυασμό (14'), ο Πέδρο σκόραρε το πρώτο φετινό του στο πρωτάθλημα (21') και κάπου εκεί τελείωσε το ματς πριν καν αρχίσει, καθώς οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη χειρότερη εμφάνισή τους με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο. Το διαγώνιο σουτ του Γουίλιαν (51΄) και η προβολή του Ζιρού (54') ολοκλήρωσαν το υπέροχο βράδυ των γηπεδούχων.

Ο Αντσελότι ισοφάρισε τις χειρότερες ήττες τις καριέρας του (άλλες πέντε φορές το 4-0 εις βάρος του) και ο Λάμπαρντ νίκησε έναν ακόμα πρώην προπονητή του, μετά τις δύο φορές που καθάρισε τον Ζοσέ Μουρίνιο. Οσο για την ομάδα του, αυτή βρέθηκε στο +5 από την 5η θέση στη μάχη της για έξοδο στο Champions League. Επίσης, εκτός του Γκίλμουρ, δύο ακόμα μικροί έκαναν ντεμπούτο με τους Μπλε στο πρωτάθλημα, ο Αγγλος Ανζόριν και ο Αλβανός Μπόρια.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ρούντιγκερ, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Γκίλμουρ, Μπάρκλεϊ, Μάουντ (60' Τζέιμς), Γουίλιαν (71' Ανζοριν), Πέδρο, Ζιρού (86' Μπόρια)

Εβερτον (Κάρλο Αντσελότι): Πίκφορντ, Χόλγκεϊτ, Κιν, Σιντιμπέ, Ντιν, Αντρέ Γκόμες, Ντέιβις (58' Κεν), Μπερνάρντ (46' Γουόλκοτ), Σίγκουρντσον, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν (76' Γκόρντον).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα