Γουλβς – Μπράιτον 0-0: Οι Γλάροι έδειξαν τον δρόμο στον Ολυμπιακό (vid)

Gazzetta team
Γουλβς – Μπράιτον 0-0: Οι Γλάροι έδειξαν τον δρόμο στον Ολυμπιακό (vid)

bet365

Γκέλα για τη Γουλβς πριν την επίσκεψή της στο Φάληρο, καθώς δεν ξεδίπλωσε επιθετικές αρετές, έμεινε στο εντός 0-0 με την Μπράιτον και έχασε την ευκαιρία να πιάσει τετράδα.

Την Πέμπτη θα επισκεφθεί το Φάληρο. Πριν την πρώτη αναμέτρηση της όμως με τον Ολυμπιακό για τους “16” του Europa League, η Γουλβς έβγαλε επιθετικές αδυναμίες. Η συνέπεια ήταν να μείνει στο 0-0 με την Μπράιτον και να χάσει την ευκαιρία να πιάσει την Τσέλσι στην 4η θέση. Βαθμολογικά η διαφορά της με τους Γλάρους έδειχνε ότι θα ήταν το φαβορί του αγώνα, μα η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν αντίπαλο που δυσκολεύει παραδοσιακά τους Λύκους, μιας και στις 32 μεταξύ τους αναμετρήσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρούν μόλις τέσσερις νίκες και καμία από αυτές στην Premier League (13 ισοπαλίες, 15 ήττες), ενώ δεν έχουν νίκη για 10 διαδοχικά ματς.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν πραγματικά και είχαν μόνο ορισμένα μακρινά σουτ, με την είσοδο των Τραορέ, Ποντένσε να βελτιώνει κάπως την εικόνα τους, αλλά σε καμία περίπτωση αποτελεσματικά στην αντίπαλη περιοχή. Ενδεικτικό της δυσκολίας της Γουλβς ήταν πως είχε μόνο ένα σουτ εντός εστίας και κράτησε την μπάλα σε ποσοστό 43%.

Αμυντικά δεν κινδύνεψε, αλλά σε εντός έδρας παιχνίδι με την 15η της βαθμολογίας προφανώς δεν ήταν αυτό το βασικό ζητούμενο. Τουλάχιστον κράτησε clean sheet για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, κάτι που είχε κάνει στη μεγάλη κατηγορία από το 1983. Ισως βέβαια και το ότι δεν δέχτηκε γκολ να ήταν αρνητικό για εκείνη, μιας και είναι η ομάδα της Premier League με τις περισσότερες ανατροπές για φέτος, έχοντας έξι περισσότερες από κάθε άλλη.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Μπολί, Κόουντι, Σάις, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Ρουμπέν Νέβες (64' Τραορέ), Ζοάο Μουτίνιο, Βινάγκρε, Ζότα (74' Ποντένσε), Ραούλ Χιμένες

Μπράιτον (Γκράχαμ Πότερ): Ράιαν, Μοντόγια, Γουέμπστερ, Ντανκ, Μαρτς (80' ΜακΑλιστερ), Μπερν, Μπισούμα, Πρέπερ, Τροσάρ (82' Τζάχανμπας), Μαπέι, Μούι (90' Στίβενς).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα