Λίβερπουλ: Χάνει για τρεις εβδομάδες τον Χέντερσον!

Λίβερπουλ: Χάνει για τρεις εβδομάδες τον Χέντερσον!

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Χάνει για τρεις εβδομάδες τον Χέντερσον!

bet365

Οριακά φαίνεται πως θα προλάβει ο Τζόρνταν Χέντερσον τον επαναληπτικό της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League, έχοντας βγει νοκ-άουτ για περίπου 20 μέρες!

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο αρχηγός των «κόκκινων» το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στο ξενοδοχείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον μυϊκό τραυματισμό που έχει αποκομίσει, ωστόσο, τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον ίδιο και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο «Χέντο» θα χρειαστεί να λείψει για τρεις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι οριακά ενδεχομένως να προλάβει την κρίσιμη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Άνφιλντ» στις 11 του Μαρτίου.

Μέχρι τότε υπάρχουν παιχνίδια πρωταθλήματος με τις Γουέστ Χαμ (εντός, 24/2), Γουότφορντ (εκτός, 29/2) και Μπόρνμουθ (7/3), ενώ, μεσολαβεί κι ένα ματς με την Τσέλσι για το Κύπελλο Αγγλίας στις 3 Μαρτίου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα