Μάντσεστερ Σίτι: Κανένας συμβιβασμός στο CAS, τι ισχύει με την Premier...

Μάντσεστερ Σίτι: Κανένας συμβιβασμός στο CAS, τι ισχύει με την Premier...

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Κανένας συμβιβασμός στο CAS, τι ισχύει με την Premier...

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι... τρέχει να ετοιμάσει τα έγγραφα τα οποία θα καταθέσει στο CAS έχοντας διορία 9 ημερών για εναντιωθεί στην απόφαση του αποκλεισμού της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Διατηρεί την επιθετική πολιτική η ομάδα, τι μπορεί να ζητήσει η Premier από την UEFA...

Λάτσιο - Ίντερ με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Οι «πολίτες» αυτή τη στιγμή γνωρίζουν πως τα δεδομένα είναι τέτοια που τους θέτουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τα επόμενα δυο χρόνια λόγω παράβασης κανονισμών του Financial Fair Play, όπως απεφάνθη η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Το κλαμπ του Μάντσεστερ έχει ακόμα 9 ημέρες για να καταθέσει την έφεση στο CAS, στο οποίο έχει αποφασίσει από την πρώτη στιγμή να προσφύγει δηλώνοντας πως δεν εξεπλάγην σε καμία περίπτωση με την απόφαση που έλαβε η UEFA.

Στο Ανώτατο Δικαστήριο, η Σίτι θα συνεχίσει να έχει επιθετική πολιτική και δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι άνθρωποι του κλαμπ έχουν αποφασίσει να μη δεχθούν μειωμένη ποινή και «κουτσουρεμένο» πρόστιμο. Θέλουν να διεκδικήσουν το δίκιο τους μέχρι τέλους και γι' αυτό θα απαιτήσουν και να μην υπάρξει ισχύ της τιμωρίας μέχρι να τελεσιδικήσει το ζήτημα μέσω του CAS και να μην υπάρχει κανένα άλλο περιθώριο αντίδρασης για τη Σίτι.

Από την πλευρά της, στο θέμα που έχει προκύψει και το οποίο ανοίγει την όρεξη των ομάδων εκτός 4άδας της Premier League για ευρωπαϊκή θέση ενόψει της επόμενης σεζόν, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος θα μπορεί να ζητήσει από την UEFA τον φάκελο με όλα τα έγγραφα τα οποία εξέτασε κι εκείνο, αν θελήσει να διενεργήσει δική της έρευνα για να επιβάλει ποινή αφαίρεσης βαθμών στους «πολίτες» για τις παρατυπίες τους στα οικονομικά...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα