Παίζει με Τσέλσι ο Ιγκάλο, «καρφιά» από Σκόουλς

Παίζει με Τσέλσι ο Ιγκάλο, «καρφιά» από Σκόουλς

Παίζει με Τσέλσι ο Ιγκάλο, «καρφιά» από Σκόουλς

Ο Όντιον Ιγκάλο δεν έχει προπονηθεί με τη νέα του ομάδα, ωστόσο ο Σόλσκιερ θα τον χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Τα... καρφιά του Σκόουλς. 

«Ένας επιθετικός μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να σκοράρει. Μιλάμε με τον παίκτη και ξέρουμε πως να διαχειριστούμε την κατάσταση. Δουλεύει πολύ σκληρά και ευελπιστούμε να μας εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο γήπεδο» είπε ο Σόλσκιερ και κατέληξε για τον Ιγκάλο: «Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε λέγοντας ότι «Ο τραυματισμός του Ράσφορντ μας αναγκάζει να τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι ένας πολύ καλός for και κορυφαίος σκόρερ με την εθνική του ομάδα. Μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι επαγγελματίας».

Ωστόσο, ο Πολ Σκόουλς πέταξε τα... καρφιά του για τη μεταγραφή λέγοντας: «Δεν νομίζω πως είναι ένα μακροπρόθεσμο πλάνο αυτή η μεταγραφή. Εκανε ρεκόρ τερμάτων στην Κίνα. Είναι όμως αυτό αξιόπιστο; Δεν ξέρω...Οταν είσαι Γιουνάιτεντ θέλεις μια επιπλέον ποιοτική λύση και ο Ιγκάλο καλείται να το αποδείξει. Δεν πιστεύω να ξεκινά σε πολλά ματς» κατέληξε.