Ο Κόντε κοντράρει Κλοπ και Γκουαρδιόλα: «Premier στην πρώτη χρονιά μόνο εγώ»

Gazzetta team
Ο Κόντε κοντράρει Κλοπ και Γκουαρδιόλα: «Premier στην πρώτη χρονιά μόνο εγώ»

bet365

Τροφή για κόντρα έδωσε ο Αντόνιο Κόντε σε συνέντευξη Τύπου πριν από αγώνα της Ίντερ, ρίχνοντας «βέλη» σε Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα για την αποτυχία να κατακτήσουν τίτλο από την πρώτη σεζόν, κάτι που κατάφερε ο ίδιος όταν ήταν στην Τσέλσι.

Τα... γένια του ευλόγησε ο Αντόνιο Κόντε, με προκλητικό τρόπο για τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς της Ίντερ κόντρα στην Ουντινέζε, ο Ιταλός τεχνικός των Νερατζούρι και πρώην της Τσέλσι, κέντρισε την προσοχή όλων όταν επικαλέστηκε τον τίτλο της Premier League στην πρώτη του χρονιά στο Λονδίνο, το 2017. Πολύ περισσότερο, πέρασε στην αντεπίθεση κόντρα στο κορυφαίο προπονητικό δίπολο του Νησιού σήμερα, με το επιχείρημα ότι ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ και ο Καταλανός της Σίτι δεν σημείωσαν κάτι αντίστοιχο.

«Όταν ήμουν στην Τσέλσι, κατέκτησα την Premier League την πρώτη χρονιά και το FA Cup την επόμενη. Ο Κλοπ δεν έχει κερδίσει τίποτα ακόμα στην Αγγλία μετά από τέσσερα χρόνια και ο Γκουαρδιόλα δεν πήρε τίποτα στην πρώτη του χρονιά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Κόντε, δίνοντας έτσι τροφή για άτυπες συγκρίσεις και κόντρες μεταξύ των τριών τελευταίων προπονητών που κατέκτησαν, ή πρόκειται να κατακτήσουν τον τίτλο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα