Κάρλο Αντσελότι: Πέμπτος γρηγορότερος... 50άρης στην ιστορία της Premier League! (pic & vid)

Gazzetta team
Κάρλο Αντσελότι: Πέμπτος γρηγορότερος... 50άρης στην ιστορία της Premier League! (pic & vid)

bet365

Η Έβερτον κέρδισε και την Νιούκαστλ, ο Ιταλός έχει το 2/2 με τα «ζαχαρωτά» και πλέον απολαμβάνει και το δικό του ρεκόρ.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά την Μπέρνλι και η Νιούκαστλ έπεσε θύμα των ορέξεων των Μπλε του Μέρσεϊσαϊντ.

Η Έβερτον υπό τον Κάρλο Αντσελότι μετράει δύο νίκες σε ισάρριθμα παιχνίδια, βρίκσεται στην 10η θέση της βαθμολογίας καθώς «έπιασε» τους «ανθρακωρύχους» και πλέον απέχει μόλις έξι βαθμούς από την πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ιταλός προπονητής, μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας του έφτασε τα 50 «τρίποντα» στην Premier League και μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ προπονητών της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, έγινε ο πέμπτος πιο γρήγορος τεχνικός που κερδίζει 50 ματς στο Νησί, καθώς το κατόρθωσε μετά από 78 παιχνίδια, μόλις τρία περισσότερα από τον τέταρτο Μάνουελ Πελεγκίνι που το έκανε σε 75.

Ανεβαίνοντας στην σχετική λίστα, βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε που το κατόθωσε σε 75, ενώ οι δύο κορυφαίοι είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα (69) και στην κορωνίδα βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο που μόλις 13 ματς του στάθηκαν εμπόδιο από το να κάνει το... απόλυτο 50/50.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

Θυμηθείτε πώς κέρδισε η Έβερτον τα δύο τελευταία της παιχνίδια κόντρα σε Μπέρνλι και Νιούκαστλ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα