Νιούκαστλ – Εβερτον 1-2: Δύο στα δύο με Καρλέτο (vids)

Gazzetta team
Νιούκαστλ – Εβερτον 1-2: Δύο στα δύο με Καρλέτο (vids)

bet365

Τέλειο το ξεκίνημα του Αντσελότι στην Εβερτον με απόλυτο νικών και με τον Κάβερτ-Λιούιν on fire να καθαρίζει το 1-2 στη Νιούκαστλ. Τριάρα η Γουότφορντ, έσωσε τον βαθμό η Σαουθάμπτον.

Το να αναλαμβάνεις την Εβερτον και να ξεκινάς με το 2x2, δεν είναι κάτι καθόλου συνηθισμένο στα χρόνια του συλλόγου στην Premier League. Αυτό που κάνει ο Κάρλο Αντσελότι, το έχουν πετύχει μόλις δύο στο παρελθόν για τα Ζαχαρωτά. Ο Καρλέτο οδήγησε την ομάδα του στο πέρασμα με 1-2 από τη Νιούκαστλ και την ανέβασε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, όπου είχε βρεθεί πρόσφατα. Ωστόσο, ο επιβλητικός τρόπος που έπαιξε η Εβερτον σε αυτό το ματς, δείχνει ότι θα κοιτάξει για τα πιο ψηλά.

Σε αυτό βοηθάει το φορμάρισμα του Κάβερτ-Λιούιν. Ο 22χρονος επιθετικός βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και με τα δύο δικά του γκολ (13', 64') καθάρισε το τρίποντο, έφτασε τα οκτώ στο πρωτάθλημα (ατομικό ρεκόρ ήδη) και τα πέντε τον τελευταίο μήνα. Ενδιάμεσα (56') είχε ισοφαρίσει ο Σαρ, αλλά οι φιλοξενούμενοι άξιζαν τη νίκη.


Το έσωσαν οι Αγιοι
Η Σαουθάμπτον δεν κατάφερε να εξαργυρώσει στο εντός ματς με την Κρίσταλ Πάλας την εκτός έδρας επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής στην Αστον Βίλα. Οι Αγιοι που έχουν βρει ρυθμό και είχαν πα΄ρει τέσσερα τρίποντα στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές, βρέθηκαν να κυνηγούν τους Αετούς (50' Τόμκινς). Ωστόσο, ένα λάθος του Γκουαΐτα (74') έδωσε την ευκαιρία στον Ινγκς να σώσει τον βαθμό με το 1-1, κόβοντας τη φόρα των φιλοξενούμενων, που βρίσκονται σε υψηλά... πατώματα της βαθμολογίας.

Τριάρα και ανάσα!
Η Γουότφορντ ανεβάζει στροφές και δείχνει έτοιμη να δώσει μάχη παραμονής! Οι Χόρνετς χτίζουν σερί, αφού μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ και την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σέφιλντ επικράτησαν εύκολα 3-0 της Βίλα! Στο -3 από τη ζώνη παραμονής, ενώ κάτω από αυτή βρίσκεται και η Βίλα. Η Γουότφορντ επικράτησε 3-0 της Άστον Βίλα και σημείωσε τρία γκολ για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2019. Ο Ντίνι στο 42' άνοιξε το σκορ, ωστόσο στο 57' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαριάπα. Οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν και στο 67΄ ο Ντίνι πέτυχε το 2-0 από την άσπρη βούλα. Ο Σαρ στο 71ο λεπτό διαμόρφωσε το 3-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα