Ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για Ομπαμεγιάνγκ

Gazzetta team
Ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για Ομπαμεγιάνγκ

bet365

Σενάριο, που έχει βάση, προκύπτει από την Βρετανία, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να είναι στον μεταγραφικό στόχο της Βασίλισσας, η οποία σκέφτεται να δώσει και έμψυχο αντάλλαγμα στην Άρσεναλ...

Φανταστείτε επιθετικό δίδυμο Μπενζεμά - Ομπαμεγιάνγκ... Απλά απολαυστικό!

Ο 30χρονος επιθετικός της Άρσεναλ εδώ και αρκετό καιρό έχει κάνει σαφές ότι δεν θέλει να ανανεώσει με την ομάδα του Λονδίνου, καθώς θέλει να μεταβεί σε έναν σύλλογο που διεκδικεί τίτλους.

Ίσως με την έλευση του Μικέλ Αρτέτα η όλη εικόνα των «κανονιέρηδων» να αλλάξει, ωστόσο αν κάτι τέτοιο δεν γίνει κατά πάσα πιθανότητα ο «killer» να πει «αντίο».

Στις ενδιαφερόμενες ομάδες για την περίπτωσή του είναι, σύμφωνα με την «Independent» η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βασίλισσα δεν έχει πάρει τα αναμενόμενα από τον Λούκα Γιόβιτς και φαίνεται πως θέλει έναν πιο... ψημένο παίκτη για την γραμμή κρούσης της, με τον Ομπαμεγιάνγκ να είναι σε πρώτο πλάνο και τον Σέρβο να αποτελεί τον πρώτο επιλαχόντα για να φύγει από την Μαδρίτη για το Λονδίνο ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Κάτι τέτοιο, δεν θα ακουγόταν αρνητικό στην Άρσεναλ, βάση του ίδιου ρεπορτάζ, μιας και έχει συνηθίσει να δουλεύει πάνω σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, καταλήγουν οι Βρετανοί, ότι και η φυγή του Μεσούτ Οζίλ είναι σχεδόν βέβαιη, με τον Γερμανό να αποτελεί τον Νο1 στόχο της Φενερμπαχτσέ να τον δανειστεί έως το καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα