Έβερτον: Ο Σίλβα δίνει την σκυτάλη στον Μόγιες

Έβερτον: Ο Σίλβα δίνει την σκυτάλη στον Μόγιες

Gazzetta team
Έβερτον: Ο Σίλβα δίνει την σκυτάλη στον Μόγιες

bet365

Μετά την συνάντηση που είχαν διοίκηση και παίκτες στο προπονητικό κέντρο των Τόφιζ, έγινε σαφές ότι ο Μάρκο Σίλβα είναι ένα βήμα πριν από την απόλυση, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να αποτελεί το φαβορί για να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας που καθιερώθηκε.

Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της Έβερτον το τελευταίο διάστημα την έθεσαν από νωρίς εκτός στόχων και για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια εντός ζώνης υποβιβασμούς μετά από τουλάχιστον 15 αγωνιστικές στην Premier League.

Η ήττα με 5-2 στο ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ από την Λίβερπουλ ήταν η σταγόνα που (παρά)ξεχείλισε το ποτήρι για το μέλλον του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αν και υποστηρίχθηκε από τη διοίκηση μέχρι τελικής πτώσης, όλα δείχνουν ότι στις επόμενες ώρες θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Αυτήν την εξέλιξη επικοινώνησε, κιόλας, προς τους παίκτες στην προπόνηση της Πέμπτης ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να απουσιάζει, στο πιο ξεκάθαρο σημάδι του «διαζυγίου» των δύο πλευρών.

Όσον αφορά την διαδοχή του, το Νο1 φαβορί φέρεται να είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Premier League την περασμένη δεκαετία, στον πάγκο των «ζαχαρωτών» και αναμένεται να επιστρέψει σε τεχνική ηγεσία συλλόγου μετά από ενάμιση χρόνο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα