Πολύ κοντά στη Λίβερπουλ είχε βρεθεί ο Λίνγκαρντ

Gazzetta team
Πολύ κοντά στη Λίβερπουλ είχε βρεθεί ο Λίνγκαρντ

bet365

Πιστός από πολύ μικρή ηλικία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος αποκάλυψε τις ομάδες που ενδιαφέρονταν για εκείνον πριν υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους»

Επιστροφή στοιχήματος* στο Champions League ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Βασικό «γρανάζι» στη μηχανή του Σόλσκιερ ο Τζέσι Λίνγκαρντ φέτος δεν έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ. Ωστόσο, στα 735 λεπτά συμμετοχής του σε Premier League, Europa League και Carabao Cup, ο 26χρονος εξτρέμ έχει δώσει μόλις μια ασίστ, εκείνη στον Γκρίνγουντ που «άνοιξε» το σκορ κόντρα στην Ροτσντέιλ.

Στο πλαίσιο της επερχόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αστάνα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ο Λίνγκαρντ αποκάλυψε σε επίσημο μέσο της ομάδας, ότι πριν υπογράψει, ενδιαφέρον γι' αυτόν είχαν δείξει οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον και Κρου Αλεξάντρα.

Όσα είπε ο διεθνής Άγγλος:

«Ήταν δική μου ευθύνη να διαλέξω ομάδα και ένιωσα ότι η Γιουνάιτεντ ήταν η σωστή επιλογή.

Ήξερα ότι εκείνη την περίοδο για εμένα ενδιαφέρονταν η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ η Έβερτον και νομίζω η Κρου Αλεξάντρα (ομάδα της League 1), αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ ήταν το σπίτι μου.

Έχω μια φωτογραφία, όπου φοράω εμφάνιση της Γιουνάιτεντ απ΄όταν ήμουν ενός έτους. Στα επτά μου χρόνια πέρασα δοκιμαστικά και στα εννέα υπέγραψα στον σύλλογο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα