Σαλάχ - Μανέ: Η κουβέντα ανακωχής μετά τα νεύρα για την... πάσα (vid)

Σαλάχ - Μανέ: Η κουβέντα ανακωχής μετά τα νεύρα για την... πάσα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σαλάχ - Μανέ: Η κουβέντα ανακωχής μετά τα νεύρα για την... πάσα (vid)

bet365

Ο Σαντιό Μανέ ξεκαθάρισε πως έκανε κουβέντα με τον Μοχάμεντ Σαλάχ ώστε να ξεκαθαρίσει το κλίμα μεταξύ τους, ενώ και ο Κλοπ τον είχε καλέσει στο γραφείο του για να το συζητήσουν μετά τα νεύρα που είχε βγάλει ο Σενεγαλέζος επειδή... δεν πήρε μια πάσα.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Παναθηναϊκός - Μιλάνο και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η σχέση των Μανέ - Σαλάχ στους Πρωταθλητές Ευρώπης έχει βρεθεί στο επίκεντρο από εκείνο το παιχνίδι με τη Μπέρνλι στο Turf Moor.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός δεν είχε πάρει μια εύκολη πάσα από τον «Φαραώ» κι αυτό τον εξόργισε, με αποτέλεσμα να βγάλει όλα του τα νεύρα όταν αντικαταστάθηκε και κάθισε στον πάγκο. Φώναζε συνεχώς ότι ο Σαλάχ έπρεπε να του δώσει τη μπάλα και ο Μίλνερ προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Οι δυο συμπαίκτες στη γραμμή κρούσης των «κόκκινων» τα βρήκαν άμεσα, ωστόσο, πέρασε καιρός μέχρι ο Μανέ να μιλήσει ανοιχτά για το περιστατικό και όλα όσα έγιναν...

«Μου είπε “Σαντιό, γιατί ήσουν τόσο νευριασμένος;” και του είπα “Ήθελα να μου δώσεις τη μπάλα, Μο” και μου απάντησε “Δεν σε είδα, ξέρεις ότι δεν έχω κάτι κακό απέναντί σου”. Το ξέρω αυτό ότι δεν έχουμε κάτι προσωπικό, αλλά ήταν περίεργη τότε η αντίδρασή του. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, στείλαμε μηνύματα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Μάλιστα, όταν με κάλεσε ο κόουτς στο γραφείο του για να μιλήσουμε για το θέμα, του είπα ότι τα είχαμε ήδη βρει και χάρηκε με αυτό» είπε στο Canal Plus.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα