Παπασταθόπουλος: «Η Αρσεναλ θα παίξει στο Champions League»

Παπασταθόπουλος: «Η Αρσεναλ θα παίξει στο Champions League»

Gazzetta team
Παπασταθόπουλος: «Η Αρσεναλ θα παίξει στο Champions League»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι πεπεισμένος ότι η Αρσεναλ θα αγωνίζεται στο Champions League τη νέα σεζόν, μία μέρα μετά τη νίκη επί της Βαλένθια στον ημιτελικό του Europa League.

Οι Κανονιέρηδες έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, κατάκτηση της οποίας θα εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League, την οποία διεκδικούν και μέσω του πρωταθλήματος. Και είτε έτσι είτε αλλιώς, θα το πετύχουν, σύμφωνα με τον Σωκράτη.

«Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι και πιστεύω μόνο αυτό, το να παίξουμε στο Champions League. Μπορούμε να πάμε στον τελικό και γιατί όχι να κατακτήσουμε το Europa League. Φυσικά ήρθα εδώ επειδή θα ήθελα να παίξω στο Champions League, δεν ήρθα εδώ για το Europa League. Αυτό είναι το θέμα, ο προπονητής και οι συνεργάτες του μας βοηθούν κάθε μέρα, δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, με το βίντεο, αναλύουμε τα πάντα και ελπίζω ότι στο τέλος θα αποδειχθούμε σωστοί», είπε ο Παπασταθόπουλος στην Evening Standard και πρόσθεσε.

«Ακούω να μιλάνε για το σύστημα, τον προπονητή... Ο προπονητής προσπαθεί καθημερινά για να μας δώσει το μάξιμουμ. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε στο Champions League».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα