Sokratis: «Φταίμε εμείς, όχι ο Έμερι ή το σύστημα»

Sokratis: «Φταίμε εμείς, όχι ο Έμερι ή το σύστημα»

Κώστας Ζάλιαρης
Sokratis: «Φταίμε εμείς, όχι ο Έμερι ή το σύστημα»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν την απόλυτη ευθύνη για την «τριάρα» από τη Γουλβς και κάλεσε άπαντες στην Άρσεναλ να φροντίσουν για την εξασφάλιση της τετράδας στην Premier League.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λαμία - ΑΕΚ και σούπερ αποδόσεις στo Κύπελλο Ελλάδας από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Έλληνας αμυντικός, ο Greek Warrior των «κανονιέρηδων», ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της ομάδας του στο «Μολινό», το βράδυ της Τετάρτης.

Λίγο αργότερα, βγήκε μπροστά για να μιλήσει για την κακή ήττα που έκανε η Άρσεναλ στην προσπάθεια να συμπεριληφθεί στην πρώτη τετράδα, λέγοντας:

«Δεν φταίει κανείς άλλος πέρα από εμάς τους ποδοσφαιριστές. Ούτε ο Έμερι, ούτε το σύστημα, ούτε τίποτα. Πρέπει να πάρουμε και τα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν, να μαζέψουμε τους εννέα βαθμούς και τελειώσαμε. Μετά θα δούμε τι θα προκύψει για την τετράδα. Έχω 100% εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πάντως, αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και στο επόμενο ματς με τη Λέστερ, θα χάσουμε ξανά. Είναι ξεκάθαρο αυτό...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα