Νίκη παραμονής η Σαουθάμπτον! (vid)

Gazzetta team
Νίκη παραμονής η Σαουθάμπτον! (vid)

bet365

Η Σαουθάμπτον επικράτησε 3-1 της Γουλβς και ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή της στην Premier League. Γκέλα για την Εβερτον...

Εντυπωσιακή στο Σεντ Μέρις η Σαουθάμπτον, επικράτησε 3-1 της Γουλβς κι έκανε βήμα παραμονής στην Premier League. Oι Αγιοι με το τρίτο τρίτο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια βρέθηκαν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, αντίθετα οι Λύκοι έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην επτάδα! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό από ασίστ του Σιμς, ο Ρέντμοντ πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 28' από πάσα του Μουτίνιο ο Μπολι πέτυχε το 1-1. Ωστόσο, η απάντηση της Σαουθάμπτον ήταν άμεση και στο 30' ο Ρέντμοντ πέτυχε το 2-1. Στο 71' ο Λονγκ διαμόρφωσε το 3-1 για τους Αγιους!

Σώθηκε η Μπέρνλι και ρίχνει την Κάρντιφ
Στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι πλέον η Μπέρνλι, αφήνοντας εκεί και παράλληλα στο -5 από την παραμονή την Κάρντιφ. Υποδεχόμενη τους Ουαλούς, η Μπέρνλι είχε για πρωταγωνιστή τον Κρις Γουντ, ο οποίος σκόραρε δύο φορές: Μία στο 31', μία στο 90', τελικό αποτέλεσμα 2-0 και οι γηπεδούχοι μπορούν να είναι (σχεδόν) σίγουροι ότι θα βρίσκονται στην Premier League και την επόμενη σεζόν.

Τέλος στο σερί για Εβερτον
Η υποβιβασμένη Φούλαμ έβαλε τέλος στο σερί των τριών νικών της Εβερτον, καθώς επικράτησε 1-0 στο Λονδίνο. Τα Ζαχαρωτά μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Αρσεναλ ήταν... αγνώριστα κι έχασαν τεράστια ευκαιρία να βρεθούν στην 7η θέση! Στο 46ο λεπτό ο Κέρνι από ασίστ του Μπάμπελ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 69' ο Μίτροβιτς μοίρασε και ο Μπάμπελ διαμόρφωσε το 2-0.

Πεντάρα η Μπόρνμουθ!
Εντυπωσιακή η Μπόρνμουθ, διέλυσε με 5-0 τη Μπράιτον εκτός έδρας και πήρα μια μεγάλη νίκη γοήτρου. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο +5 από την Κάρντιφ και θέλουν ένα τρίποντο ουσιαστικά για να εξασφαλίσουν και τυπικά την παραμονή. Στο 33' ο Γκόσλινγκ πέτυχε το 1-0 και στο 55' ο Φρέιζερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Μπράιτον έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 68' λόγω αποβολής του Κνόκαρτ και... κατέρρευσε! Ο Μπρουκς στο 74' πέτυχε το 3-0, ο Γουίλσον στο 82' σημείωσε το 4-0 και στις καθυστερήσεις ο Στάνισλας διαμόρφωσε το 5-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα