Ρόμπερτσον: Φοβερές δηλώσεις μετά το τελευταίο ματς με τη Λίβερπουλ

Γιάννης Πολιάς
Ρόμπερτσον: Φοβερές δηλώσεις μετά το τελευταίο ματς με τη Λίβερπουλ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Άντι Ρόμπερτσον αναφέρθηκε σε Γκουαρδιόλα και Κόουλμαν μετά το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ.

Μπορεί η Λίβερπουλ να μην νίκησε την Μπρέντφορντ, ωστόσο το Άνφιλντ έζησε όπως και να 'χει ζεστές στιγμές, καθώς αποχαιρέτησε τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Άντι Ρόμπερτσον, που αποχωρούν από τον σύλλογο.

Ο Σκωτσέζος πάντως δεν ξέχασε δύο ακόμη ανθρώπους που αποχώρησαν από ομάδες μετά από χρόνια, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να φεύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από μία δεκαετία και τον Σίμους Κόουλμαν να αποχαιρετά την Έβερτον μετά από 17 ολόκληρα χρόνια!

«Υπάρχουν δύο ακόμη σημαντικοί άνθρωποι που αφήνουν τις ομάδες τους. Ο Πεπ μας έσπρωξε σε νέα όρια, θα κερδίζαμε περισσότερα αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος. Του εύχομαι τα καλύτερα. Και ο Κόουλμαν, ακόμη καλύτερη μεταγραφή από μένα, με 60.000», ανέφερε ο Ρόμπο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.