Εβερτον - Άρσεναλ 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Εβερτον - Άρσεναλ 1-0

bet365

Η Αρσεναλ ξέχασε να βγει για το ματς με την Εβερτον, ήταν τραγική και τα Ζαχαρωτά επικράτησαν 1-0, βάζοντας τέλος στο αήττητο έξι αγωνιστικών των Λονδρέζων.

Εκτός έδρας έχει πρόβλημα. Σε κάθε έδρα που έχει επισκεφτεί φέτος, έχει δεχτεί γκολ. Μόνο που αυτή τη φορά, στο «Γκούντισον Παρκ», η Αρσεναλ πραγματικά ξέχασε να βγει να παίξει το ματς. Και η Εβερτον την τιμώρησε. Εάν δεν έβαζε τόσα πολλά στοπ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, το ταμπλό θα είχε γράψει πολλά περισσότερα από το 1-0 της ήττας των Gunners, που ήταν πιο... τζούφιοι από κάθε άλλη φορά.

Στο 10' σε φάση διαρκείας, ο Γιαγκέλκα (15 λεπτά πριν την έναρξη αντικατέστησε τον Κιν που είχε πρόβλημα στο ζέσταμα) πλάσαρε εξ επαφής για το μοναδικό γκολ του απογεύματος. Οι Λονδρέζοι δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν απαντήσεις. Ανευροι, βαρετοί και με άτσαλο παίξιμο χρειάστηκε να περιμένουν το β' μέρος για να κάνουν φάση. Στην καλύτερη στιγμή τους ο Μχιταριάν (71') είχε ένα πολύ καλό curler άουτ.

Αντιθέτως, η Εβερτον έβγαινε στην κόντρα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να κλειδώσει το τρίποντο, το οποίο τελικά πήρε σχετικά εύκολα, κυνηγώντας με την τρίτη σερί νίκη της την 7η θέση (σ.σ.: λογικά θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο). Η Αρσεναλ που γνώρισε την ήττα έπειτα από έξι αγωνιστικές (πέντε νίκες), βλέπει τα πράγματα για την τετράδα να ζορίζουν επικίνδυνα.

Εβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Γιαγκέλκα, Ζουμά, Ντιν, Κόουλμαν, Γκουέγ, Αντρέ Γκόμες, Σίγκουρντσον (90' Ντέιβις), Μπερνάρντ (88' Λούκμαν), Ριτσάρλισον (79' Γουόλκοτ), Κάλβερτ-Λιούιν

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Λένο, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Μονρεάλ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Γκεντουζί, Ελνένι (46' Ράμσεϊ), Κολάσινατς (46' Ομπαμεγιάνγκ), Οζίλ (75' Ιβόμπι), Μχιταριάν, Λακαζέτ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα