Σωκράτης: «Είμαστε στο 70-80%, μπορούμε το Champions League»

Σωκράτης: «Είμαστε στο 70-80%, μπορούμε το Champions League»

Σωκράτης: «Είμαστε στο 70-80%, μπορούμε το Champions League»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε ότι η Αρσεναλ δεν έχει βρεθεί ακόμα στο 100% και ότι οι παίκτες έχουν την πίστη για μια θέση στην πρώτη 4άδα της Premier League.

Στην πρώτη σεζόν στη μετα-Βενγκέρ εποχή, η Αρσεναλ ξεκίνησε με δύο ήττες την Premier League, όμως στη συνέχεια δεν κοίταξε πίσω. Οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες είναι ο απολογισμός μέχρι το πρόσφατο διπλό σε βάρος της Μπόρνμουθ. Σε αυτή την πορεία ο Σωκράτης έχει παίξει σε 7 αγώνες και είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι έχει συμβάλλει σε αυτό το makeover στην άμυνα της Αρσεναλ. «Είμαστε σε ένα 70-80% των δυνατοτήτων μας» είπε ο πρώην άσος της ΑΕΚ.

«Πρέπει να βελτιωθούμε στο να μην χάνουμε την μπάλα και στο να τελειώνουμε τις φάσεις και τα ματς. Αυτή είναι η διαφορά, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και το ξέρουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Εχουμε πίστη ότι μπορούμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη 4άδα, όμως δεν θα είναι εύκολο. Προσπαθούμε να βάλουμε την Αρσεναλ στις καλύτερες ομάδες της Premier League. Θα είναι δύσκολο το ματς με την Τότεναμ αλλά μέχρι στιγμής είμαστε καλοί, είναι από τα ματς που μπορούν να σου δώσουν θέση στο Champions League» κατέληξε ο 30χρονος σέντερ-μπακ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα