Ζλάταν: «Υπερεκτιμημένη η Premier League»

Ζλάταν: «Υπερεκτιμημένη η Premier League»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε ότι η Premier League είναι υπερεκτιμημένο πρωτάθλημα στο οποίο τους... «έβαλα όλους σε αναπηρικό καροτσάκι».

«Είχα μια καριέρα σε πολλές ομάδες πριν πάω στην Premier League. Σε πολλές χώρες, σε διαφορετικούς τύπου club» είπε ο Ibra στο FourFourTwo. «Ο κόσμος έλεγε 'δεν πρέπει να πας στην Αγγλία, αν αποτύχεις εκεί, θα πουν ότι δεν ήσουν αρκετά καλός'. Αλλά αυτό που έδωσε κίνητρο. Μου άρεσε η Premier League. Μου έδωσε κίνητρο και την βρήκα συναρπαστική. Τραβά πολύ τα βλέμματα αν και η ποιότητά της είναι κάτι υπερεκτιμημένο. Αλλά ο ρυθμός είναι υψηλός. Ακόμα και αν είσαι ο καλύτερος, αν δεν μπορείς να ελέγξεις τον ρυθμό, την ταχύτητα, τότε δεν μπορείς να είσαι επιτυχημένος. Είμαι πολύ περήφανος που πήγα στην Γιουνάιτεντ, ήταν το κατάλληλο club».

Ο Ζλάταν πρόσθεσε. «Κάναμε νίκες και εγώ έκανα ό,τι έκανα πριν τραυματιστών. Πέρασα πολύ ωραία, έχω εκπληκτικές αναμνήσεις. Εχω δεθεί για πάντα με την Γιουνάιτεντ, οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί. Οποτε πήγαινα, έβλεπα κόκκινες φανέλες, ήταν φανταστικό. Ηταν πολύ σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου. Οπως είπα, όταν ήμουν στην Αγγλία, ήσασταν τυχεροί επειδή έκανα αυτά που έκανα ενώ ήμουν 35, φανταστείτε τι θα έκανα αν ήμουν 25. Θα ήταν άλλη εντελώς ιστορία. Πήγα στην Αγγλία και είπαν ότι ήρθα σε αναπηρικό καροτσάκι. Ολους αυτούς που μιλούσαν, σε όλη την Premier League, τους έβαλα σε αναπηρικό καροτσάκι».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα