Με ενέσεις εδώ και δύο εβδομάδες ο Φαν Ντάικ

Κώστας Ζάλιαρης
Με ενέσεις εδώ και δύο εβδομάδες ο Φαν Ντάικ

bet365

Ναι μεν δηλώνει διαθέσιμος για το ματς της Λίβερπουλ απέναντι στη Χάντερσφιλντ το προσεχές Σάββατο, ωστόσο, ο Φαν Ντάικ πονάει στα πλευρά και έχει ξεκινήσει ενέσεις εδώ και δύο εβδομάδες!

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, ανέφερε ότι ο υψηλόσωμος αμυντικός επέστρεψε στο Μέρσεϊσαϊντ μετά το παιχνίδι με τους Γερμανούς για το Nations League κυρίως για να πάρει ανάσες, όμως έγινε γνωστό πως οι ενοχλήσεις για τις οποίες παραπονιέται στα πλευρά δεν είναι κάτι καινούριο.

Εδώ και δύο εβδομάδες χρειάζεται ενέσεις για να μπορεί να παίζει δίχως πόνους, όπως το έκανε και ενόψει της ενσωμάτωσής του στους «οράνιε», την περασμένη εβδομάδα.

Ο Κλοπ από την πλευρά του είχε αναφέρει απλά ένα χτύπημα που είχε δεχθεί ο διεθνής στόπερ από την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και όχι ένα τέτοιο πρόβλημα όπως αυτό το οποίο αναδείχθηκε.

Το αποψινό ματς των Ολλανδών κόντρα στο Βέλγιο είναι φιλικό και δεν άξιζε να παρθεί ρίσκο με τη χρησιμοποίηση του Φαν Ντάικ, με αποτέλεσμα ν' αποδεσμευθεί, αλλά να μην είναι καθόλου σίγουρη η συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι των «κόκκινων» με τη Χάντερσφιλντ στην επανέναρξη της Premier League.

Βέβαια, ο «Kloppo» μπορεί απλά να συνεχίσει να υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή, αυτός να κάνει τις ενέσεις που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες και να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα