Απέρριψε την Άστον Βίλα ο Ανρί, παραμονεύει η Μονακό

Κώστας Ζάλιαρης
Απέρριψε την Άστον Βίλα ο Ανρί, παραμονεύει η Μονακό

bet365

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία των Τιερί Ανρί και Τζον Τέρι στον πάγκο της Άστον Βίλα τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού ο Γάλλος απέρριψε την πρόταση που του έκαναν οι «χωριάτες»! Η Μονακό τον έχει στη λίστα της, εφόσον δεν... ισιώσει το καράβι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ιταλία – Ουκρανία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η θέση στην άκρη του πάγκου της Άστον Βίλα παραμένει κενή μετά την απομάκρυνση του Στιβ Μπρους και ο Τιερί Ανρί ήταν ο επικρατέστερος για να βρεθεί εκεί και ν' αναλάβει για πρώτη φορά ομάδα σε συλλογικό επίπεδο και μάλιστα ως πρώτος προπονητής, αφού βρίσκεται στο πλευρό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική ομάδα του Βελγίου.

Παρ' όλα αυτά, όπως ανέφερει η «Daily Telegraph», ο «Τιτί» απέρριψε τελικά την πρόταση που του έκανε το κλαμπ από το Μπέρμιγχαμ, πράγμα που σημαίνει ότι η συνεργασία που περίμεναν να δουν όλοι στο «Βίλα Παρκ» με το δίδυμο Ανρί – Τέρι (ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του το βράδυ της Κυριακής) δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η Μονακό έχει σημειώσει το όνομα του θρυλικού στράικερ της Άρσεναλ για την τεχνική της ηγεσία, αφού η καρέκλα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πλέον τρίζει αρκετά με τον σύλλογο στη 18η θέση της βαθμολογίας του Championnat έπειτα από 9 αγωνιστικές!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα