Με VAR στην Premier League μετά τη διακοπή!

Κώστας Ζάλιαρης
Με VAR στην Premier League μετά τη διακοπή!

bet365

Την απόφαση να τεστάρουν το VAR σε ορισμένες από τις φετινές αναμετρήσεις της Premier League μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, φαίνεται πως έχουν πάρει οι ιθύνοντες του κορυφαίου πρωταθλήματος!

Όπως αναφέρει το SkySports, θα υπάρξει δοκιμή του νέου μέτρου τεχνολογίας που προσφέρει σημαντική βοήθεια στον διαιτητή, σε τουλάχιστον 15 αναμετρήσεις της Premier, με σκοπό να παρουσιαστούν τ' αποτελέσματα στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το επόμενο καλοκαίρι ώστε να εφαρμοστεί στον απόλυτο βαθμό το VAR από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη δοκιμή θα λάβει χώρα στα ματς του Σαββάτου της 15ης Σεπτεμβρίου, με το κέντρο των αποφάσεων να βρίσκεται στο Stockley Park, κοντά στο Χίθροου, απ' όπου θα υπάρχει ταυτόχρονη παρακολούθηση των φάσεων από τις αναμετρήσεις που θα διεξάγονται με κοινή ώρα (17:00 Ελλάδας).

Βέβαια, η ομάδα που θα παρακολουθεί την εξέλιξη των αγώνων από το Stockley Park εξετάζοντας τις στιγμές που ο εκάστοτε ρέφερι θα πρέπει να λαμβάνει μια απόφαση που μπορεί ν' αποδειχθεί καθοριστική, δεν θα έχει επικοινωνία με τους διαιτητές στο γήπεδο...

PREMIER LEAGUE NEWS FEED