Ο Ρόουζ αποκάλυψε ότι έπασχε από κατάθλιψη

Gazzetta team
Ο Ρόουζ αποκάλυψε ότι έπασχε από κατάθλιψη

bet365

Ο Ντάνι Ρόουζ αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν έπασχε από κατάθλιψη, αλλά προτίμησε να το κρατήσει κρυφό ακόμη και από την οικογένειά του.

Ένας σοβαρός τραυματισμός και κάποια περιστατικά οδήγησαν τον Ρόουζ στην κατάθλιψη. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος λίγες ημέρες πριν το Μουντιάλ, στο οποίο θα βρεθεί με την Αγγλία.

«Δεν είναι μυστικό ότι έχω περάσει δύσκολες στιγμές στην Τότεναμ φέτος. Έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο. Διαγνώσθηκα με κατάθλιψη, για την οποία κανένας δεν ήξερε», αποκάλυψε ο Ρόουζ, που αποφάσισε να μην το συζητήσει με κανέναν, ούτε καν με τους γονείς του.

«Πιθανότατα θα θυμώσουν πολύ διαβάζοντάς το, αλλά προτίμησα να το κρατήσω για τον εαυτό μου. «Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν με συμβούλευσαν να μην κάνω εγχείρηση. Δεν ξέρω καν πόσα χάπια πήρα στην προσπάθειά μου να βρεθώ σε καλή κατάσταση για την Τότεναμ, πόσες ενέσεις έκανα. Προσπάθησα με ενέσεις κορτιζόνης που είναι πλούσιες σε πλάσμα και αιμοπετάλια να επιστρέψω πιο γρήγορα. Έκανα την εγχείρηση που έπρεπε να είχε γίνει τέσσερις μήνες νωρίτερα, με την ομάδα να πηγαίνει πολύ καλά. Ήταν πολύ σκληρό. Δεν λέω ότι είχα διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με άλλους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν, όμως, δύσκολα. Έτσι ξεκίνησαν όλα», συνέχισε.

«Κανένας δεν ξέρει ούτε ότι ο θείος μου αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου και αυτό είναι κάτι που επίσης μου προκάλεσε κατάθλιψη. Ήταν πολύ δύσκολα, αλλά ο σύλλογος με σύστησε σε έναν ψυχολόγο, ο οποίος με βοήθησε πολύ. Πέρασα πολλά και η Αγγλία είναι η λύτρωσή μου. Ένα εκατομμύριο %». Την κατάσταση της ψυχολογικής του υγείας επηρέασαν και άλλα πράγματα.

«Πολλά λέγονταν και γίνονταν στο παρασκήνιο στην ομάδα, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, καθώς θα τιμωρηθώ ξανά με πρόστιμο. Εκτός γηπέδων, όμως, έγιναν και άλλα περιστατικά», αποκάλυψε ο Άγγλος αμυντικός. «Τον Αύγουστο η μητέρα μου υπέστη ρατσιστική κακοποίηση στο Ντονκάστερ. Ήμουν πολύ θυμωμένος και ανήσυχος. Στη συνέχεια, κάποιος ήρθε στο σπίτι μου και πυροβόλησε τον αδερφό. Παραλίγο να τον πετύχει στο πρόσωπο. Όλα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου και ήταν μεγάλο τεστ για μένα», ολοκλήρωσε ο μπακ της Τότεναμ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα