Βενγκέρ για Μαυροπάνο: «Να τον κρατήσουμε ως το τέλος της σεζόν»

Gazzetta team
Βενγκέρ για Μαυροπάνο: «Να τον κρατήσουμε ως το τέλος της σεζόν»

bet365

Πολύ καλά στοιχεία έχει δείξει έως τώρα στην Άρσεναλ ο Κωνταντίνος Μαυροπάνος, σε σημείο να τονίζει ο Αρσέν Βενγκέρ πως έχει αποφασίσει να τον κρατήσει ως το τέλος της σεζόν και να μην τον δώσει δανεικό.

Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης! Θα κάνει την έκπληξη o Αστέρας Τρίπολης; (21+)

Όσο πάει και κερδίζει έδαφος στην Άρσεναλ ο Κωνταντίνος Μαυροπάνος. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός που έκανε το άλμα στην καριέρα του καθώς από τον ΠΑΣ βρίσκεται στην Αγγλία και τους κανονιέρηδες, συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή του αγώνα με την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ.

Όπως φάνηκε και μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ, το να τον έχει μαζί του στο πάγκο για το ματς αυτό, μόνο τυχαίο δεν είναι. Και δεν είναι γιατί ενώ αρχικά όλοι νόμιζαν πως ο Μαυροπάνος θα δινόταν δανεικός, όμως ο Αλσατός φαίνεται να το αλλάζει αυτό, καθώς μετά την αναμέτρηση με την Τσέλσι τόνισε σχετικά: «Προσωπικά θέλω να τον κρατήσουμε ως το Μάιο για να τον γνωρίσω καλύτερα και να αξιολογήσω το επίπεδό του. Τα πρώτα στοιχεία που έδειξε στις προπονήσεις είναι πολύ ενθαρρυντικά και αποφάσισα να τον κρατήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

PREMIER LEAGUE NEWS FEED