Ανακοίνωσε Μαυροπάνο η Αρσεναλ! (pics)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Μαυροπάνο η Αρσεναλ! (pics)

bet365

Οι Λονδρέζοι παρουσίασαν με κάθε επισημότητα το νέο απόκτημά τους, τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, την μεταγραφή του οποίου αποκάλυψε το gazzetta.gr.

Ηταν αναμενόμενο, τώρα είναι και επίσημο! Η Αρσεναλ παρουσίασε στην ιστοσελίδα της τον 20χρονο Ελληνα σέντερ μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννενα αντί 2,1 εκατ. ευρώ, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr.

Μια μεταγραφή Έλληνα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που προκάλεσε... σεισμό στο Νησί και τώρα απομένει να φανεί εάν ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θα πάρει άμεσα τις ευκαιρίες του στους Gunners ή θα δοθεί δανεικός.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, η Αρσεναλ ανέβασε κάτι σαν scout report για τα κατορθώματά του, προσπαθώντας να δώσει στους οπαδούς της μία πρώτη ιδέα για τον άγνωστο σε αυτούς Ελληνα αμυντικό.

Στο κείμενο με τίτλο: «Ολα όσα θέλετε να ξέρετε για τον Μαυροπάνο», αφού γίνεται μία αναφορά στην μέχρι τώρα πορεία του, οι Gunners προκρίνουν ουσιαστικά ως σημαντικότερο χαρακτηριστικό του ότι: «Είναι γνωστός για την ικανότητα του να είναι νικητής στις εναέριες μονομαχίες», τον αναφέρει ως «φυσικό ηγέτη» και εξηγεί ότι: «με τα προσόντα του θα αντεπεξέλθει στις φυσικές απαιτήσεις της Premier League».



Δείτε ΕΔΩ το εκπληκτικό video που δημιουργήθηκε λίγο μετά τη μεταγραφή του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα