Ο Μοράτα μετάνιωσε που επέστρεψε στη Ρεάλ

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μοράτα μετάνιωσε που επέστρεψε στη Ρεάλ

bet365

Αποκαλυπτικός ήταν ο Αλβάρο Μοράτα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιταλικό Τύπο, τονίζοντας πως μετάνιωσε που επέστρεψε στη Ρεάλ, λέγοντας πως αν περνούσε από το χέρι του δεν θα έφευγε ποτέ από τη Γιουβέντους και εξηγώντας πως διάλεξε την Τσέλσι λόγω Κόντε.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Ισπανός επιθετικός των «μπλε» του Λονδίνου, ανέφερε πως η «βασίλισσα» δεν σεβάστηκε τη βελτίωσή του και τα όσα είχε καταφέρει για δυο χρόνια στην Ιταλία, μόλις αποφάσισε να τον πάρει πίσω βάσει και των όρων που είχαν συμπεριληφθεί στο deal με τη «Γηραιά Κυρία».

«Υπήρχαν όροι που έπρεπε να σεβαστούν όλες οι πλευρές, αλλά η απογοήτευσή μου ήταν τεράστια. Επέστρεψα στη Ρεάλ και ήταν σαν να ξεκινούσα από την αρχή. Μου συμπεριφέρονταν ακόμα σαν παιδί κι όχι σαν κάποιο που έφυγε για δυο χρόνια, ωρίμασε και βελτιώθηκε στην Ιταλία. Στην πραγματικότητα δεν θα άφηνα ποτέ τη Γιουβέντους και την Ιταλία αν περνούσε από το χέρι μου. Μου λείπει πολύ η χώρα και η σύζυγός μου θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψουμε.

Στην Τσέλσι πήγα λόγω του Αντόνιο Κόντε. Είχαμε αρχίσει να μιλάμε από την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι έγινε η συμφωνία και πήγα στην ομάδα του» ανέφερε ο Μοράτα στη «Gazzetta dello Sport».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα